Dag 22: LAX

Door Paul & Chrissy - 04-07-2018 15:56

Dit was het dan. De laatste dag, vandaag vliegen we terug naar Nederland. We zijn beiden beetje stilletjes en Paul heeft last van zijn buik. We ruimen de camper verder op en lenen een bezem van onze mexicaanse buren. Boven de camper cirkelden 3 helikopters, tja echt hartje LA.


We hadden van alles over; afwasmiddel, afvalzakken, hout, aanmaakspul, salami en onze gekregen Franse BBQ. Ik liep naar de mexicaanse buren, een enorm gezin, en vroeg of ze het misschien wilden hebben. Ze waren er dolblij mee. Even later stond er een klein mannetje van een jaar of 5 met een bordje met daarop 2 boterhammen met scrambled eggs en een worstje voor de camper. Superlief!

We aten het brood op en gingen op weg naar het inleverdepot van Cruise America. Het duurde even, was beredruk. De medewerkster werkte echt haar benen uit het lijf. 

Goed, nu met de bus, Paul had alles opgezocht. Enige waar hij geen rekening mee gehouden had was dat de toegangsweg naar de 1e bushalte niet echt voetgangersproof was. Gewoon een soort freeway. Ging ‘ em niet worden, tegen het verkeer in zonder voetpad. Dan maar een taxi.

We hoefden niet lang te wachten nadat de medewerker een taxi had besteld. Een enorme stretchlimo met chauffeur uit India stond voor. We gingen in elk geval in stijl het land uit. 

Paul zat uiteraard aan alle knopjes in dat ding, er was een TV, glazen, open dakkie ga zo maar door. Heel bijzonder. Ritje zelf overigens ook. Idiaanse meneer propte het gevaarte overal tussen en kon zich opwinden over het verkeer. We stapten uit bij LAX en dat was het dan. Na een turbulente vlucht zijn we lekker thuis. 

 

 

Reacties

Lenny 04-07-2018 16:34 {{button-52801}}

Hoe moet dat nou, zonder al die verhalen.
Je moeder is helemaal verslaafd!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan