Dag 5: Watkins Glen en veel watervallen

Door Vanlootje - A couple of years ago

Vanochtend vroeg ontbeten en daarna de auto ingestapt. Om negen uur waren we in het Watkins Glen State Park. Dit park ligt in een diepe kloof en je hebt er veel watervallen en stroomversnellingen. We hebben hier een prachtige wandeling gemaakt langs het water en over trapjes. Als een echte Japanner liepen we hier rond om de ene na de andere foto te maken.

Het volgende staatspark die we gingen bezoeken was het Taughannock State Park. Hier had je een prachtige grote waterval. Na een paar foto's gingen we een paar kilometer verderop naar het Robert H. Treman State Park. Daar hebben we weer een geweldige wandeling gemaakt langs watervallen. We hadden nog nooit van dit park gehoord, dus dit was een hele mooie verrassing. Wat een mooi gebied is dit!

Het was nog vroeg op de middag, dus hebben we nog even bij de Watkins Glen International gekeken. Dit is een racebaan waar vroeger Formule 1 werd gereden in de tijd van Niki Lauda en nu heb je er elk jaar nog een Nascar race. Vandaag was er een race met auto's van Ferrari, Porsche, Bentley en Corvette.

's Avonds hebben we heerlijk gegeten in een gezellig restaurant in een klein plaatsje aan de overkant van het meer.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan