Dag 7: van de Niagara Falls (Canada) naar Cleveland

Door Vanlootje - A couple of years ago

Met een simpel ontbijtje achter onze kiezen gingen we weer op stap. Bij de grens was het mooi rustig en na een paar vragen over ons reisschema konden we weer verder.

We reden langs de Seaway Trail richting Cleveland (Ohio). Deze weg gaat vlak langs Lake Erie door de staten New York, Pennsylvania en Ohio. Het eerste gedeelte zagen we niet veel doordat het keihard regende. Tussen de druppels door zagen we het meer en heel veel wijngaarden.

Halverwege de middag kwamen we aan in Cleveland. We gingen daar naar de Rock and Roll Hall of Fame. Je kunt 25 jaar na je eerste muziekplaat toegelaten worden tot deze eregallerij nadat zeshonderd musici en muziekexperts erover hebben gedebateerrd. Dit jaar waren onder andere Bon Jovi en de Dire Straits toegelaten. In dit museum van zes verdiepingen zag je kleding en voorwerpen uit muziekvideo's en optredens van de bekende artiesten, de gitaren van ZZ Top en de Hall of Fame. Als je de kleding zo zag, viel het op dat de artiesten erg klein waren. Wat op tv niet echt zichtbaar is. Je kon ook op veel plekken muziek luisteren van je favorieten artiesten.

Vlakbij het museum was er een vliegshow met stuntvliegtuigen, straaljagers en parachutisten. Iets verderop waren de Cleveland Indians bezig met een honkbalwedstrijd. Terwijl de wedstrijd nog bezig was liepen er veel fans buiten het stadion. Zo'n wedstrijd duurt ook een paar uur, dus gaan ze even verderop wat eten en drinken. Daar zien ze dan op een tv hoeveel het staat en als het eten op is, gaan ze weer naar het stadion.

Wij hebben 's avonds een lekker stuk vlees gegeten bij het Outback Steakhouse met een borrel on the side.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan