Nog 1x Niagara Falls en de laatste camping

Door J. Kraak - 05-10-2019 16:58

Het is zaterdagochtend, koffers gepakt, camper leeg geruimd en we vertrekken zo naar Canadream om de camper in te leveren. We vliegen om 17.15 uur dus we hebben ruimschoots de tijd. Vanaf hier is het nog 40 minuten rijden naar Canadream.

Gisterenochtend zijn we nog terug geweest naar de Niagara Falls. Daar krijg je geen genoeg van, dat blijft indrukwekkend. Alleen het was er ijzig koud, maar dat ben je snel vergeten als je bij de Falls staat. Wij zijn geen types om met een poncho aan op een bootje naar de Falls te varen tussen de Chinese en Japanse toeristen dus dat hebben we dan ook niet gedaan. Terug bij de camper koffie gezet om op temperatuur te komen en op pad naar de laatste camping, Milton Heights in Milton. We hebben vandaag 147 km gereden, een korte afstand voor de begrippen hier, en voor ons ook inmiddels. Het zonnetje kwam er ook nog even bij dus nog heel even bij de camper in de zon gezeten.

Na het eten het laatste kampvuur aangemaakt maar wat koelt het af de laatste avonden en nachten. Gisterenavond en vanochtend toch echt de kachel weer aangehad. 

Jammer hoor, nog even, en de camper hoort niet meer bij ons. We zijn er toch wel heel vertrouwd mee geworden. We hebben er bijna 3 weken met veel plezier, zonder problemen en schade in gereden. Beetje gevaarlijk om dit nu te schrijven want we moeten hem nog terugbrengen maar daar ik maar van uit maar dat lezen jullie dan nog wel.

Reacties

Sylvia 05-10-2019 20:50 {{button-60905}}

Een hele goede en veilige reis toegewenst.

Annet 06-10-2019 09:41 {{button-60909}}

Als het goed is zijn jullie al thuis. Heb veel plezier gehad van je reisverslag Hanneke en de mooie plaatjes. Nu maar weer even bijtrekken en begint het norma lle leven weer. Maar jullie kunnen wel terugkijken op een mooie vakantie.
Zie je snel

Maritsa 06-10-2019 13:53 {{button-60912}}

Lieve Leo en Hanneke,
Enorm genoten van jullie vakantie avonturen!
Wat lijkt het me heerlijk om ook eens met een Camper op vakantie te gaan. Inmiddels zijn jullie weer thuis. Tot snel! lieve groetjes.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan