maandag 21 juli Las Vegas

Door de Vrijer - A long time ago
Maandag 21 juli Las Vegas
 
Vanmorgen was ik helaas al vroeg wakker, (toch weer dat uurverschil,) want we hadden afgesproken om lekker uit te slapen. Ik pakte de laptop erbij, want het was al middag in Nederland en ik had geluk.. ik kon heerlijk lang met Ilona online kletsen en na mijn moeder kwam zelfs mijn vader online even langs om gedag te zeggen. De kids maakten wel hun belofte waar en sliepen lekker uit. Daarna was onze destinatie het volgende outletcentrum, vlakbij het rv park, maar ik vond deze veel minder mooi dan de vorige en we waren daar na niet al te lange tijd klaar. We gingen op zoek naar een supermarkt, maar na een poosje van hot naar her te hebben gereden, waren we het zat en wilden we naar de camping terug. Vlakbij de camping zat dus een hele grote supermarkt…. Nou ja morgen dan maar.
Eerst maar weer even afkoelen in het zwembad.. ksssss… Dit was zo heerlijk dat we er langer bleven zitten dan we hadden gedacht.
Daarna was dan de Strip aan de beurt. We namen een taxi naar de Mirage. Wat een gekkenhuis op straat, ongelofelijk. Allereerst was het nog steeds zo’n 40 graden en de wind verschroeide nog net niet de haren op je armen. De lichtjes, de mensen, de hitte, de drukte, als het niet zo fascinerend was zou je er spontaan gek van worden. Bij de casino’s mochten we nergens stil blijven staan, want dan werd er meteen ge-ksssht dat we weg moesten gaan (geen kinderen). Aan de gokautomaten zaten alleen maar van die oude vrouwtjes met zo’n handtasje (waar misschien wel voor duizenden dollars aan munten in zat, weten wij veel) en een beker drinken in de andere hand. Overal waar wij tot nog toe zijn geweest werd het rookverbod tot in het absurde gehandhaafd, zelfs buiten mocht er vaak niet gerookt worden, maar in Vegas mag bijna overal gerookt worden.
Na de Mirage gingen we naar Treasure Island waar een leuke show zou zijn, waarbij het piratenschip zou zinken, maar toen we daar aankwamen was het zo druk dat we alleen nog aan de zijkant konden staan. Wij maar wachten tot het schip eindelijk zou zinken, maar later bleek dat er nog een tweede schip was dat wij niet konden zien.. en dat schip zonk dus! (daarom stonden al die mensen af en toe de andere kant op te kijken!) Natuurlijk moesten ook wij even langs de Venetian en Thierry en Erik hadden niets teveel verteld. Het was net alsof het overdag was en de gondels vaarden mensen in het rond. Het fonteinspektakel bij het Bellagio konden we natuurlijk ook niet overslaan, want dat was uiteindelijk de plek van de slotscene van Ocean’s Eleven.
Uiteraard zijn we even langs de M&M’s shop geweest. Ja, ze hebben hier een heuse shop daarvan, met 28 verschillende kleuren, met pure chocolade, met mint of pindakaas, met amandelen, mini’s, maxi’s en ga zo maar door, met M&M’s kleding, mokken, knuffels, je kon het niet zo gek verzinnen of ze hadden het. We hebben wat gedronken onder de Eiffeltoren, rondgelopen in New York en het Vrijheidsbeeld al gezien (kunnen we dat overslaan volgende week!), we hebben het kasteel van Excalibur bekeken en toen zijn we moegelopen in een taxi gestapt terug naar de camping. Ik zou het in deze stad nog geen week volhouden ben ik bang.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!