donderdag 24 juli groveland Yosemite

Door de Vrijer - 28-07-2008 22:15
Zo ondertussen zijn we het bed van de camper wel zat, maar toch heb ik heerlijk geslapen. We hebben geen bezoek van beren gehad J
Na het ontbijt reden we naar Yosemite valley waar we een redelijke bak koffie dronken en daarna een van de zeven watervallen gingen bekijken. Onderweg werden we beziggehouden door allerlei shows die werden opgevoerd door de vele eekhoorntjes die er zaten. Ook zagen we nog een hert, dat zich prima op zijn gemak voelde tussen de mensen (maar je moest niet té dichtbij komen).
De waterval was heel erg hoog en viel in verschillende gedeeltes naar beneden. De kinderen klommen helemaal naar het meer waar de waterval in uitkwam en daar waren ze wel even mee bezig!
Voor de ergste drukte reden we weg om ’s middags in het yosemite pines resort aan te komen. Een camping met electriciteit, een zwembad en internet. We zijn toch wel luxedieren blijkbaar!!
Na te hebben gezwommen, uren te hebben gedoucht, veel te veel te hebben gegeten, een potje te hebben gekaart, foto’s te hebben gekeken en nog even te hebben gelezen gingen we naar bed.
 
Er staan trouwens weer nieuwe foto’s op de site:
http://devrijersinamerika.spaces.live.com/
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan