donderdag 24 juli groveland Yosemite

Door de Vrijer - A long time ago
Zo ondertussen zijn we het bed van de camper wel zat, maar toch heb ik heerlijk geslapen. We hebben geen bezoek van beren gehad J
Na het ontbijt reden we naar Yosemite valley waar we een redelijke bak koffie dronken en daarna een van de zeven watervallen gingen bekijken. Onderweg werden we beziggehouden door allerlei shows die werden opgevoerd door de vele eekhoorntjes die er zaten. Ook zagen we nog een hert, dat zich prima op zijn gemak voelde tussen de mensen (maar je moest niet té dichtbij komen).
De waterval was heel erg hoog en viel in verschillende gedeeltes naar beneden. De kinderen klommen helemaal naar het meer waar de waterval in uitkwam en daar waren ze wel even mee bezig!
Voor de ergste drukte reden we weg om ’s middags in het yosemite pines resort aan te komen. Een camping met electriciteit, een zwembad en internet. We zijn toch wel luxedieren blijkbaar!!
Na te hebben gezwommen, uren te hebben gedoucht, veel te veel te hebben gegeten, een potje te hebben gekaart, foto’s te hebben gekeken en nog even te hebben gelezen gingen we naar bed.
 
Er staan trouwens weer nieuwe foto’s op de site:
http://devrijersinamerika.spaces.live.com/
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!