woensdag 16 juli Capitol Reef

Door de Vrijer - A long time ago
Vanmorgen lekker langzaamaan gedaan. Daarna zijn we terug gereden naar het nationale park en hebben we een trial gelopen. Het was een flink stuk klimmen en gelukkig waren ook de kinderen aan het hijgen (was het toch niet de leeftijd). De eerste trial was mooi, maar de tweede was echt bijzonder mooi. Vanuit de verte kwam een pikzwarte lucht aandrijven en toen we boven waren (boven op de berg die we moesten beklimmen) zagen we de flitsen door de lucht gaan. Het bleef droog tot we weer beneden waren. We hebben heel even geschuild in de camper tot de ergste regen voorbij was, maar toen besloten we toch maar te gaan lopen. Ook nu was het weer een flinke klim, maar uiteindelijk kwamen we bij een mooie natuurlijke brug. We liepen daar als enigen, want af en toe kwamen er wat regendruppels naar beneden. De stilte was overweldigend. Op een gegeven moment waren we wel Pascal kwijt. Hij liep voor ons uit en had een ander pad genomen, dat gelukkig op hetzelfde stuk uitkwam. Hij was geschrokken en wij ook en vanaf dat moment bleef hij wel beter bij ons lopen.
Bezweten kwamen we weer terug bij de camper, net op tijd, voordat de bui echt losbarstte. We reden nog langs een plek waar wandtekeningen waren vanuit de indianentijd. Daarna reden we in de stromende regen naar een plaats 20 km voorbij de camping, waar de enige grote supermarkt van de hele omgeving was. Weer even goed inkopen gedaan en ondertussen was het al kwart over 2 en hadden we enorme honger, dus hebben we op het parkeerterrein in de camper zitten eten J
Eindelijk hebben we brood gevonden zonder honing en zoetstoffen en we hebben direct wat in de vriezer gestopt. Het was heerlijk!!
Bij de tijd dat we terug waren op de camping scheen het zonnetje weer en konden de kinderen lekker even zwemmen. Ik ging maar weer een wasje in de wasmachine stoppen, want met al dat zweten tijdens de wandelingen gaat de vuile was snel. Naast ons kampeerplekje is een heerlijk grasveldje waar de konijntjes af en toe langs komen. We hebben daar de stoeltjes neergezet en hebben heerlijk even zitten lezen en luieren. Erik maakte lekker eten, met eindelijk fatsoenlijke groenten (dat hebben ze hier niet zoveel, verse groenten) en na het eten begon het weer te plenzen, maar tegen de schemering komen hier ook de muggen, dus we vonden het niet zo erg om de camper in te gaan.
We hebben nu toch alvast de campings gereserveerd voor de komende dagen, omdat we nu wel weten waar en wanneer we zullen zijn.
Na nog even lekker te hebben gelezen gingen we naar bed en was er weer een dag voorbij.
 
 
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!