zaterdag 5 juli Los Angeles

Door de Vrijer - A long time ago

Zaterdag 5 juli

Twee minuten nadat mijn hoofd het kussen raakte, was ik vertrokken. Ik dacht nog dat het nu wel niet zo’n probleem zou zijn om door te slapen tot morgenochtend na 25 uur te zijn opgeweest, maar na 2 uur slapen werd ik al voor de eerste keer wakker. Om zes uur ben ik maar uit bed gegaan en heb eerst alles eens opgeschreven. Je krijgt zoveel indrukken dat ik denk dat als ik het niet direct opschrijf, dat ik dan de helft vergeet.

Gelukkig viel ik nog even in slaap om een uur later wakker te schrikken van de wekker. Ook de kids waren vannacht een aantal keren wakker geworden. Na snel te hebben gedoucht en aangekleed gingen we nog even beneden in ’t hotel een bak koffie halen en een croissantje, maar nog voordat we die op hadden kwam er een man naar ons toe van Cruise America. Hij bracht ons naar het kantoor waar we de camper konden ophalen.

We waren daar heel lang bezig  voordat alles was geregeld. Formulieren invullen, kopieën maken, een uitgebreide instructievideo bekijken, de camper inspecteren en toen konden we eindelijk alle tassen naar binnen doen. We besloten gelijk maar alle tassen leeg te maken en alles een plekje te geven in de camper. We hebben helaas niet echt een nieuwe camper en binnen is het echtg heel vies, de banken zijn vies en je kunt niet met blote voeten binnen lopen, want die zijn gelijk zwart (dat wordt dweilen dus). Gelukkig zit er aan de buitenkant van de camper veel opbergruimte om alle lege tassen en koffers in te doen en ook de 5 tuinstoelen die we erbij hebben gehuurd. Toen we eindelijk alles een plekje hadden gegeven zijn we naar de dichts bijzijnde supermarkt gereden om boodschappen te doen. We hadden als tip gekregen om een bonuskaart te nemen van de grote supermarktketens en dat hebben we gedaan. Dit scheelde toch inderdaad zo’n 30 dollar op een bedrag van 130 dollar. De kinderen kwamen in cereal heaven, want er stonden rijen vol met alleen maar ontbijtgranen!

We zaten er toen echt helemaal doorheen en het was ontzettend warm, dus we besloten toen eerst naar de camping te gaan om wat uit te rusten. Ik vond het toch best spannend om zomaar met zo’n enorm ding de weg op te gaan, zelfs al reed Erik. We moesten ook even wennen aan de manier van rijden en de bewegwijzering waardoor we nog even een afslag misten. Op de camping bleek alles goed geregeld. Erik kreeg gelijk zijn vuurdoop want het was een back-in plek. Bij de receptie stond een erg behulpzame vrouw die meteen aanbood dat haar man hem erin reed als het niet zou lukken, maar Eer reed hem er prima in. De waterslang bleek te lekken en de afvoerslang bleek te kort, maar binnen de kortste keren had de man van de behulpzame vrouw J dit geregeld met daarbij een uitnodiging voor een etentje als we bij Yosemite zijn. Nadat we wat hadden gedronken en gegeten gingen de kids zwemmen en het zwambadje van de camping en dat zag er zo verleidelijk uit dat Erik en ik er ook al snel indoken. Eindelijk even wat afkoeling, wat was dat heerlijk! Na deze pauze reden we naar Citadel, een enorm outlet winkelcentrum waar we ons tegoed deden aan allerlei koopjes. Het was echt enorm groot en de prijzen waren echt heel erg laag. Na een poosje kwam toch weer de man met de hamer en we zakten helemaal in, maar na een dubbele espresso machiato van StarBucks ging het wel weer even. Vol geladen met tassen en volgegeten bij de super Amerikaanse diner, gingen we uren later terug naar de camping, waar ik al om kwart over 9 in slaap viel.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!