Dag 7: Seaworld

Door Familie Schaap - A long time ago Hello everybody,

Vanmorgen zijn we vroeg op gestaan om naar Seaworld te gaan in San Diego. Het was slechts 10 minuten rijden van ons hotel. We hadden van tevoren al tickets besteld en daarbij hadden we een extra voorrangpas. Dit betekent dat je niet in de rij hoeft te staan wachten maar dat je langs de rij kan lopen en dus sneller een attractie in kan.

Allereerst gingen we naar de attractie Antartica. We hadden geen idee wat het inhield maar met onze quick queue pass konden we zo langs de rij. Het bleek een soort van animatie helikoptervlucht te zijn waarbij je in een film te zien krijgt alsof je in een helikopter zat terwijl je stoel bewoog en je keek naar de film. Het was vreselijk, we kwamen er allemaal kotsmisselijk uit en we voelden ons beroerd. Dit was dus niet echt een succes voor het begin van de dag haha!

Daarna hebben we verschillende watershows gezien met orka's en zeeleeuwen. Ook hebben we veel soorten vissen en dolfijnen gezien. Tot slot zijn we nog 2x in een water attractie geweest waarbij je zeiknat werd! Maar dat was wel leuk.

Toen we terug kwamen in het hotel zijn we nog even naar het zwembad gegaan, maar het is hier helaas bewolkt dus niet zo warm.

Vanavond gaan we naar het centrum van San Diego, het schijnt een stad te zijn met typisch Mexicaanse invloeden. We zijn benieuwd!

Morgen verlaten we San Diego en gaan we naar Joshua Tree National Park. Daarna rijden we door naar ons hotel in Palm Springs en daar verblijven we een nachtje.

We vinden het erg leuk dat we reacties krijgen via de mail en sms van mensen die onze blogs lezen! Het is leuk dat jullie zo meeleven! We hopen dat we steeds weer internet verbinding kunnen maken om onze verhalen weer met jullie te delen.

¡Hasta luego!Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!