Dag 9: Van Palm Springs naar Tucson

Door Familie Schaap - A long time ago Heey allemaal!

We zijn gisteren wat vergeten te melden in onze blog. Het is namelijk zo dat je in Amerika nog geen alcohol mag drinken onder de 21 jaar. Julia is een alcoholist en nog geen 21, maar ze kan niet vier weken zonder drank dus we hadden een goocheltruc. Marlies bestelde wijn en Julia bestelde cola en deze wisselde ze stiekem als de serveerster niet oplette. Wat een sensatie he!

Vandaag zijn we om half 8 vertrokken na ons ontbijt in Palm Springs. We hebben eerst getankt en daarna direct de snelweg op gegaan. De snelweg was 397 mijl (638 km) in een stuk rechtdoor door de desert. Onderweg zagen we ontzettend veel cactussen en woestijnvlaktes.

We hebben een keer gestopt om wat te eten en onze benen te strekken maar buiten de auto was het bloedheet wel 37 graden celcius ('s ochtends om 9 uur).

Toen we in Tucson (Arizona) aan waren gekomen moesten we nog een lange weg afrijden en daar verscheen het bord "dead end street". Het leek wel alsof dit het eind van de wereld was. In the middle of no where lag onze Ranch.

We hebben drie huisjes naast elkaar en het ziet er keurig uit. Marlies en Suzet hebben zich gelijk ingeschreven voor vee-drijven en een trektocht op paarden. Ze moeten morgen heel vroeg op want het begint al om 6.45 uur. John en Yannick gaan morgen mountainbiken. Julia en Aletta gaan zich morgen in het wellness resort storten.

Aan het eind van de middag was er hier een onweersbui te zien, maar wij hebben nauwlijks druppels gehad.

Vanavond hebben we hier op de Ranch gegeten en dat was erg lekker. Het verschil tussen California en Arizona is erg groot maar tot nu toe vermaken we ons hier prima!

Groetjes uit het Wilde Westen, hieeeehaaaa!Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!