7 september - SF naar Plymouth

Door André en Thea Booi - 10-09-2011 01:44

De taxibus die ons naar Cruise America zou brengen was er om 9.45 uur. We reden bijna 40 minuten op de snelweg om aan de andere kant van San Francisco te komen, dit om aan te geven hoe groot SF is Het was druk bij CA, zoveel mensen kwamen een camper (RV) ophalen of terugbrengen. Na alle inspecties, controles en wat kleine reparaties konden we eindelijk op pad. Achter elkaar reden we eerst naar de supermarkt Walmart om de koelkast en de voorraadkast te vullen. Helaas werd deze supermarkt verbouwd waardoor het niet lukte om alles te kopen wat we wilden.

Weer op pad en nu op de highway, een snelweg met minstens 2 x 6 rijbanen. Het was even wennen in die drukte en zeker met zo'n groot bakbeest. Toen we eenmaal de snelweg hadden verlaten werd het landschap mooier en werd het ook rustiger waardoor we nu echt begonnen te genieten.

In een klein plaatsje getankt en opnieuw de plaatselijke supermarkt aangedaan. Na dit bezoek kunnen we wel een paar dagen zonder boodschappen te doen verder. In de avond met elkaar buiten pasta gegeten, het weer was nog prachtig. Daarna gingen de luikjes zo ongeveer dicht. Het was een enerverende dag.

Reacties

Jacqueline en Jan du Parand 11-09-2011 20:50 {{button-3477}}

Geniet van jullie vakantie.
Wvolgen al lezend jullie ervaringen.
Met groet,
Jacqueline en Jan.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan