27 mei 2012: Bryce Canyon

Door Jan en Sjé - 31-05-2012 02:31

27 mei 2012: Bryce Canyon

Na een stevig ontbijt in het restaurant van de Grand Canyon Lodge (wederom met uitzicht op de onweerstaanbare kloof die onze blikken ook onder het eten nog blijft stelen) moeten we echt inpakken en wegwezen. We  rijden vervolgens in een kleine drie uur naar onze volgende mooie bestemming: Bryce Canyon National Park, weer zo’n bijzonder park. Daar aangekomen eten we als lunch een heerlijke sandwich in Ruby’s Inn en daarna checken we snel in bij Bryce View Lodge. Als onze koffers in de keurige motelkamer zijn gebracht, besluiten we met de auto eerst 18 mijl naar het eind van Bryce te rijden en vandaaruit weer terug te gaan en te stoppen bij zo’n beetje alle uitzichtpunten van het park. We beginnen zo bij het bijna 2800 meter hoog gelegen Rainbow Point en eindigen rond zonsondergang bij Sunset Point. Allemachtig, wat een mooie uitzichten krijgen we weer te zien. Het ene nog indrukwekkender dan het andere.

Bryce Canyon

Als we uiteindelijk echt verzadigd zijn en niets moois meer kunnen opnemen, halen we nog snel een hiking map (voor morgen) in het Visitors Center. Voor het slapen gaan worden de trails die we morgen in de canyon gaan wandelen al bestudeerd. Vandaag was wel een beetje een luie dag (veel met de auto gedaan) maar morgen gaan we weer bikkelen!

Bryce Canyon

Reacties

Rieta 31-05-2012 08:12 {{button-5868}}

Wat blijft het een spannende ervaring om jullie verslagen te lezen.
Alsof we mee mogen op de achterbank. Alleen de heerlijke restaurantjes en Deli's missen we. Dan maar een Gutter boterham met kaas.
Dank
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan