13 juli

Door H. Keijzer - A long time ago

Vandaag staan we niet zo vroeg op, een beetje uitslapen en rustig aan doen hoort ook bij de vakantie.
En dan het avontuur met het openbaar vervoer naar Hollywood. Met de bus reizen is altijd leuk in een vreemde stad, je ziet zoveel!
Op de Walk of fame is het redelijk druk, we zien vreemd uitgedoste mensen en allerlei beroemdheden zoals batman, spiderman, Elmo, etc. We eten een pretzel als lunch en we bekijken alle sterren met namen van beroemdheden, overigens heel veel die we helemaal niet kennen...
Bij het Chinese Theater, het theater waar vele films in premiere gaan, liggen platen met hand en/of voietafdrukken en persoonlijke wensen van beroemde acteurs. Hanneke legt haar hand in die van Meryl Streep en haar voet in de afdruk van Whoopie Goldberg, beiden favoriete actrices van haar, en de plaaten liggen nog naast elkaar ook!
En dan, het kon gewoon niet uitblijven, haar ontmoeting met Johnnie Depp!
Na dit bezoek komen we er achter dat de tijd hard is gegaan, en we nemen de bus terug, waarbij we net de overstap missen en een uur moeten wachten. Dit uur wordt verlevendigd door een Mexicaanse man die een praatje aanknoopt. Valt weer op dat vele mensen niet weten waar Nederland ligt, als we Europa noemen wordt het al een stuk duidelijker.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!