Dag 26 San Fransisco

Door Rob den Heijer - 14-08-2014 05:00

Dag 26.

We staan om 06.30 klaar voor het ontbijt en besluiten uiteindelijk om ergens anders te ontbijten, waren het wachten zat. Om 11.00 uur zijn we in de stad en gaan eerst langs Fishermans Warf, vol met zeeleeuwen. Zijn hier terechtgekomen na de laatste aardbeving en niet meer weggegaan.

 

Hierna gaan we naar de Pacific en staan we voor de grote rode brug; Golden Gate bridge! We nemen foto’s van de zuidkant, terwijl we erop rijden en vanaf de noordkant… Blijft een bijzonder ding en erg indrukwekkend. We hebben geluk, want hij is helemaal zichtbaar en niet verstopt in de mist.

 

Als derde gaan we naar Lombard street: “the most croocked street in the world”. Heb deze al in verschillende films en TV-series gezien (NCIS: Tony & Ziva), maar blijft een onwerkelijk gezicht. Een erge steile helling naar beneden met 8 haarspeldbochten over een lengte van 50 meter. Zie foto dag 26.

 

We checken in en lopen vervolgens naar Chinatown en zien 1268 winkeltjes en kopen een schorpioen. Onderweg terug eten we bij een Thais restaurant die in de top 10 van SF staat en terecht! Daarna naar bed voor onze laatste nacht. We hebben een kamer op de 23e verdieping met een mooi uitzicht over haven/zee en de rest van de stad door panaromaruiten.

Reacties

Pamela 14-08-2014 07:59 {{button-25011}}

Have a safe flight.

Theresia 14-08-2014 10:02 {{button-25019}}

Goede reis terug naar huis! We hebben genoten van je reisverslag, elke dag een feest om zo de dag te beginnen. Ontbijten met een reisverslag ;)
Dikke knuffel voor jullie allebei en tot gauw wederhoren/wederziens!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan