Arizona

Door Ton Doorman - A long time ago

Rond 07.15 wakker geworden en het was toch koud, brrr. Het had gevroren en dat was te merken! Gauw de kachel aan. Niet dus, want deze deed het niet. Waterleiding ook bevroren. Gauw water koken voor de thee. Ook niet, het gas was zelfs bevroren, afzien dus!

Ton de waterslang buiten afgekoppeld en mee naar binnen genomen, maar nog steeds deed de kachel het niet. Ongeveer een kwartier kou geleden en uiteindelijk besloot de kachel mee te werken. De slang ervoor leggen zodat het ijs erin kon ontdooien. Gelukkig was het gas ook weer op temperatuur en konden we ontbijten met een lekker kop warme thee. Douchen heb ik maar in het sanitairgebouw gedaan. Gelukkig was de douche warm maar in het gebouw zelf was het wel erg koud. Ton heeft gewacht tot het in de camper warmer werd een heeft daar een douche genomen.

Nog snel even een Good Sam-card aangeschaft zodat we met korting op deze campings kunnen overnachten (we blijven tenslotte Hollanders) en eerst maar weer naar de Walmart om onze voorraad aan te vullen. Dit doe je niet even in 10 minuten aangezien de winkel gigantisch groot is en het aanbod aan suiker, melk, groente, vlees, toetjes, frisdrank, etc. dusdanig groot is dat je al snel één uur kwijt bent (ook omdat er 30 kassa's zijn waarvan er dan 3 open zijn en de cassiere ook nog alle boodschappen in plastic draagtasjes of papieren zakken voor je doet). Maar dat mag de pret niet drukken, we hebben tenslotte vakantie!

Via Albuquerque op de Interstate 40 richting Show-Low

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!