Toronto- Killarney

Door - 02-05-2016 16:15

Nee, het heeft niet zo mogen zijn. De geplande 10 uur slaap is niet gelukt. Om 4.00 uur was ik al wakker. Kon er met veel pijn en moeite nog 2 uurtjes aan toe voegen maar om 6.00 uur ben ik toch maar uitgegaan. José die een slaappil had genomen, volgde mij al snel. Na een verkwikkende douche en een ontbijt meldde om 8.30 uur Canadream zich aan de telefoon. Of wij tussen 11.30 en 11.45 uur klaar konden staan voor de pick up. Dat gaf ons tijd om nog de preek van zondagochtend in de eigen gemeente te volgen. Om 11.00 uur moesten we van de kamer af zijn, zodat we nog een klein uurtje in de lobby van het hotel moesten doden voordat het busje van Canadream arriveerde. Een bijzonder aardige chauffeur bracht ons vervolgens met zes andere campers (4 Noren en 2 Duitsers) naar het afhaalcentrum. Na vervulling van alle formaliteiten en ons nog een servicepakket te hebben laten aansmeren, kregen we nog een korte instructieronde waarbij ons werd verteld waar we wel en niet op moesten letten. De camper was van een lengte waarom José niet had gevraagd: bijna 9 meter lang en uitgerust met een 6,8 liter motor. Om 14.30 uur Canadese tijd (20.30 uur Nederlandse tijd) konden we dan eindelijk vertrekken. Echter, niet zonder eerst nog inkopen te hebben gedaan in de naburige Wallmart. Om 15.00 begonnen we aan ons eerste traject naar Killarney, 400 km in noordwestelijke richting. Een saai traject, maar de aankomst op de George Lake Provincial State  camping (zonder faciliteiten) was de moeite waard. Een prachtig meer met een uiterst rustige en bosachtige omgeving waar de zwarte beer zijn domicilie heeft. Tal van waarschuwingen omtrent het gebruik van voedsel e.d. zijn een bevestiging dat meneer de beer hier inderdaad vaak zijn opwachting maakt. Wij hebben daar wel zin in, maar uiteraard op een gepaste afstand. Nu, om 21.30 uur sluit ik de dag af met de oprechte wens dat we een heerlijke rustige nacht mogen hebben.

Reacties

Joost 02-05-2016 18:46 {{button-37911}}

Klinkt goed 9m. dat is lekkere luxe! Doe voorzichtig en geniet!

Hugo P. 02-05-2016 19:00 {{button-37912}}

Hoi Wim & José, De slaapproblemen zijn zeer herkenbaar ! :) Troost je, deze nacht gaat zeker beter zijn.
Jullie zijn precies op het punt aangekomen waarbij wij, voor jullie, van links van Manitoulin Island gekomen zijn.
Fijn rijden daar hoor he? Ik denk dat het verkeer je, met je 9 meter, geen stress zal opleveren. Al een keer getankt neem ik aan? Goedkoop he? :) Heb je al een Tim Horton bezocht? Gegroet, Hugo P.

Wim Abrahamse 03-05-2016 00:02 {{button-37915}}

Dag Hugo,
Zeker wel hebben we Tim Hortons al bezocht. Liefst 3x maar wel voor koffie en vooral voor de WiFi. Tanken ook gedaan, 135 liter maar liefst!
Het ga jullie goed.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan