18 juli 2017 Soldotna-Homer

Door B. Belder - 13-08-2017 12:34

Vanmorgen kunnen we weer een beetje uitslapen. We hebben geen haast. Homer is nog maar een uurtje of 2 rijden en we hebben daar geen echte plannen. We moeten nog wel even langs Sasquatch want we kunnen ze per telefoon niet goed bereiken. 

Als we wakker worden regent het en dan duurt nog wel even. 

Als we in Homer aankomen regent het nog steeds. We gaan eerst langs bij Sasquatch voor de berentocht. Helaas is er niemand. Ik vind het nu toch wel vreemd. Er staat nog een ander stel. Zij hebben gisteren geboekt en zeggen dat die man van net zei dat de tocht van vandaag niet door gegaan is vanwege het weer en waarschijnlijk morgen ook niet. Maar nu is de man er niet meer. We besluiten naar de Mac te gaan om te zien of we via mail contact kunnen krijgen. We lopen eerst nog langs een ander berenbedrijf om te zien of zij een ander nummer voor ons hebben. Ze belt met haar telefoon en we hebben meteen contact. Ligt dus toch aan onze telefoon. Hij zegt dat hij goede hoop heeft voor het weer van morgen en anders kunnen we misschien een dag later nog mee. We moeten er morgen rond half 7 zijn, dat wordt dus vroeg opstaan. Duimen maar!

Bij de mac eten we wat en gaan we even op de WiFi. Even contact met het thuisfront. En snel wat boodschappen doen. We komen er ineens achter dat we de bbq hebben laten staan bij de vorige camping. Dom!

Daarna gaan we richting camping. Deze hadden we thuis al gereserveerd omdat we hier wat langer staan. We krijgen een plekje aangewezen en gaan staan. Helaas regent het nog steeds. Pas rond 3 uur wordt het beter. We gaan lopen naar de Homer Spit, we zitten al halverwege. En gaan daar even rondkijken. Erg leuk. We zien veel restaurantjes, winkeltjes en bedrijven die vistochten doen. Misschien toch wel leuk om te doen. We kijken eerst even hoe het morgen gaat. Maar waarschijnlijk gaan we dit er wel bij doen. Het ziet er in ieder geval erg leuk uit. 

We eten iets bij captain Pattie's. Natuurlijk vis en nog een lekker toetje. 

Dan wandelen we weer terug en gaan alles klaarzetten voor morgen en dan lekker op tijd naar bed. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan