30 juli 2017 Carmacks-Whitehorse

Door B. Belder - 13-08-2017 12:42

Vandaag slapen we weer een beetje uit en rustig aan gaan we ontbijten. De laatste eieren gaan op, de sap is op. 

We moeten nog 177 kilometer rijden naar Whitehorse. Onderweg nog kansen om elanden en elks te zien maar helaas. Wel mooie uitzichten weer. 

We zijn al snel in Whitehorse. We zetten de camper neer oogde parkeerplaats van de Walmart, hier mag je op een bepaald deel hebben geen zin om nog naar een camping te gaan. Naast de Walmart kunnen we nog dumpen en tanken. 

Het is erg druk op de parkeerplaats en in de loop van de dag wordt het steeds drukker. We zijn dus niet de enige met hetzelfde idee. 

We gaan lopend Whitehorse in, lopen langs en door wat winkels. Ik koop nog het boek van Into the wild. Nu we er geweest zijn, vind ik het toch wel leuk om deze te hebben. We eten even bij de mac voor de WiFi. 

Onderweg komen we nog een supermarkt tegen waar je eten voor de voedselbank achter kan laten. Hier gaan we morgen nog even naartoe. We hebben best nog wat over en vinden het zonde om het allemaal maar weg te gooien. Nu doen we er nog iets goeds mee. Uiteindelijk hebben we nog nest wel wat want ook de pan en het tafelkleed kunnen we doneren. Wij gaan er toch niets mee doen.

In de avond lopen we naar de Pizza Hut om te eten. We hebben geen zin meer om af te wassen. Het is heerlijk maar de pizza die Robin neemt is toch wel erg klein. Dan nog maar een tweede. En we sluiten af met een ijsje. Dan weer terug naar de parkeerplaats, die nu toch wel erg vol wordt. Je ziet van alles voorbij komen. Groot, klein, caravan, camper, zelfs een schoolbus. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan