Dag 26. thuisreis

Door Gesiene en Henk Huuskes - A couple of years ago

Dag 26. Maandag 8-10-2018. thuisreis

Vandaag beginnen we aan de thuisreis. Eerst de koffers inpakken dan de camper opruimen en schoonmaken. 9.10 uur zijn wij naar Cruise Amerika gereden en de camper daar gestald. Het afhandelen ging sneller dan wij hadden verwacht. Een half uur later had ik de papieren in orde Rudie iets later omdat hij een rekening moest hebben van de schade die hij op de eerste dag had opgelopen.

10.15 uur hadden wij alles rond. De taxi’s staan daar klaar, dat wisten wij niet, want dan hadden wij geen afspraak gemaakt. Een taxi bood ons aan om ons voor 95$ naar het vliegveld te brengen. De heenweg hadden wij $130 dollar betaald. Dus andere taxi afbesteld en deze genomen. 11.15 uur waren wij bij het vliegveld. De terugreis is een lang verhaal dat schrijf ik niet allemaal op.

Uiteindelijk waren wij dinsdag 9 oktober om 17.30 uur op het station in Hengelo waar Patrick ons opwachtte en naar huis heeft gebracht.

Wij kunnen terug zien op een fantastische vakentie waar we veel hebben gedaan, veel hebben gezien en vooral veel hebben genoten!!!!!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!