Dag 26 Lake Isabella

Door Jack & Marion - A long time ago

Voor de verandering schrijven Marion en ik het samen.... Vanmorgen het standaard werk: lekker uitgeslapen, ontbeten en daarna op weg gegaan richting Lake Isabella. We moesten ongeveer 2,5 uur rijden en de reis was weer werkelijk schitterend.

Het wordt een beetje saai, maar de natuur hier is weer heel erg anders en werkelijk schitterend. Een stuk reis ging over een weg die erg smal was met aan de ene kant een wel erg steile afgrond en aan de andere kant hele hoge bergen van rotsblokken. Jack moest ontzettend opletten dat we niet tegen de rotsen aankwamen en dat hij goed op zijn eigen weghelft bleef. Als je dan ook nog bedenkt dat deze weg door de bergen ging en er dus de nodige haarspeldbochten genomen moesten worden, kun je je voorstellen dat het weer een inspannend en tevens spannend ritje was.

Aangekomen bij Lake Isabella bleek dat de naam ietwat verkeerd was. Het moest eigenlijk Leeg Isabella heten. Waar wij zitten was tot een paar jaar geleden het Lake tot op een paar meter verwijderd, maar nu is het hier alleen maar een droge bedoening.. Wat feitjes, het meer bevat op dit moment maar 12% van de reguliere hoeveelheid, 2 jaar geleden heeft men nog 35% laten weglopen omdat men bang was voor overstromingen, echter na 2 jaar grote droogte is al het water bijna weg... Toch is het hier schitterend, mooie natuur. Temperatuur is een graadje of 37, lekker zwembad, airco, geen klachten ..........

"Dit is de plaats.....Heej wil ik blieve....." De eerste Campground met een pub..... Tja, daar hebben we, met name Jack, veel te lang in gezeten. Pint bier van de tap, $ 2,00 tot 19:00 uur en aansluitend $ 2,50. Dat is geen geld, een soort outletcenter voor bierliefhebbers ;-)) een bijna halve liter voor € 1,50 .....hahaha De bar hangt vol een dollar biljetten met een tekst, nu ook met een van ons...... Lonneke, Lieke en Braus from Venlo, Holland. Overigens hebben ze hier ook een overheerlijke Merlot.... ;-)

We hebben hier dus ook gegeten en een groot deel van de avond doorgebracht. Het is echt een leuke campground, geheel in cowboy stijl, lekker zwembad, leuke activiteiten, mooi uitzicht, Lekker vakantiedagje .

Reacties

Veerle A long time ago

Genieten mensen.
Laatste dagen, Venlo wacht al een beetje op jullie
Gr. Veerle
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!