Dag 28 Barstow en Calico

Door Jack & Marion - 13-08-2014 03:09

Vanmorgen weer heerlijk rustig aan gedaan. De camper opgeruimd en gaan rijden richting Barstow. Een ritje van 2,5 uur. Ze hadden ons gewaarschuwd voor heftig weer onderweg, maar daar hebben we niets van gemerkt. Ook in Barstow hebben we weer een KOA campground geboekt.  Deze hebben over het algemeen goede voorzieningen. Denk aan pool, WiFi, laundry, etc. 

Hier is het weer warmer dan in Lake Isabelle. Wat moet het in Vegas wel niet worden.... ;-). We nemen de shuttle bus (lees: privé-taxi) naar Calico, een spookstadje. Hier was vroeger een levendige stad die omstaan was door de zilvermijnen. Het was leuk, maar ook iets te toeristisch. 
Toen we hier waren zijn er welgeteld 6 druppels regen gevallen.... Ik neem aan dat dit niet het noodweer was waar ze ons voor waarschuwden.....

Terug op de campground zijn Marion en de kids vertrokken naar het zwembad. Onze lieve Jack heeft zich in zijn hoofd gehaald dat hij enkele kastjes wilde proberen te repareren. De deurtjes zitten met wel hele dunne scharniertjes aan de kasten vast en zijn niet echt puber-proof gebleken ;-). Jack heeft liters zweet verloren daar in de hete camper, maar het is hem wel gelukt!

voor het slapen gaan gaan zijn Jack en Braus nog de woestijn in geweest op slangenjacht, echter buiten enkele vervaarlijk grote kevers geen slangen gespot. Het was wel een spannend tochtje, zo door de nacht, bloedheet en overal geluiden.

Dit is tevens ons laatste nachtje in de camper en we nemen dan ook met een beetje weemoed afscheid. Ik zeg een beetje, want de kingsize bedden en de ligbaden in het hotel klinken ons ook verrukkelijk in de oren Al gaat er niets maar dan ook niets boven je eigen bedje. Misschien daar nu maar eens over gaan dromen .... Zzzzzz...... Welterusten

Grtz,

MarioN

Reacties

Kim Reijnen 13-08-2014 08:03 {{button-24971}}

Geniet nog van de laatste daagjes!

Al ben ik blij Jack volgende week weer terug op kantoor te zien. Dat betekent namelijk dat wij eindelijk ook (bijna) met vakantie mogen :-)

Wil 13-08-2014 09:27 {{button-24976}}

Geniet nog van deze laatste dagen. Maar wat gaat het ontzettend snel voorbij.

de Ucheltjes 13-08-2014 13:01 {{button-24983}}

Wat fijn dat jullie deze geweldige reis hebben gemaakt met z"n allen. Veel gezien en genoten nu alleen nog een heeeeeeeerlijk vooruit zicht op een schone ruime en lekkere bedden hotel.{king size) Slaap lekker allemaal en nog een hele leuke tijd in Vegas.

Henk en Loes. 13-08-2014 14:45 {{button-24990}}

We hebben genoten van jullie verslagen. Ze spraken allemaal tot onze verbeelding. Geniet nog van de laalste vakantiedagen. Gr. Henk en Loes.

Veerle konings 13-08-2014 18:04 {{button-24994}}

Geniet van de laatste dagen.
Ik kijk er naar uit dat jullie terugkomen
veerle

Emdjie 13-08-2014 18:40 {{button-24997}}

Door het beperkte wifi kunnen wij niet alles volgen maar we vinden het geweldig om te lezen dat jullie zo enorm genieten van deze welverdiende vakantie,! Wij zijn klaar voor vertrek naar huis, morgenvroeg gaan weer richting Venlo. Geniet van jullie laatste vakantiedagen!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan