Dag 31 Las Vegas - White Wedding Chapel

Door Jack & Marion - A long time ago

We zijn de dag begonnen door vroeg op te staan, om 9:00 lagen we aan het zwembad. Decadentie ten top, waanzinnig bad, lekkere ligbedden in en aan het water, 4 lifeguards en een haaienbassin in het midden van het bad. Hier lekker ontbeten tegen ook decadente prijzen, maar ... heerlijk !

Het zwembad, wat een ervaring, met de glijbaan tussen de haaien door. Dit zijn echte gevaarlijke haaien, we hebben gezien dat 4 duikers de buis van de glijbaan schoon aan het maken waren in pakken met metalen buitenkant zoals ridders die ook hadden. 1 duiker deed niets anders dan de haaien in de gaten en op afstand houden, de 4 e stond buiten het water voortdurend standby. We hebben lang staan genieten van de dieren in het bassin, zelfs in San Diego Sea World in de haaientunnel kwamen ze niet zo dichtbij.

Lonneke poogde in het hotel roomservice te bellen, aangezien de shampoo op was. Ze kwam bij een hele andere service uit ; " Hello miss Naughty here , I missed you !" We zullen  de rekening wel thuis weer zien.

Om een uur of 11:30 zijn we ons gaan aankleden..... We hebben namelijk een romantisch plannetje, we gaan onze trouwbelofte herbevestigen in de beroemde White Wedding Chapel waar o.a. Joan Collins en Michael Jordan ook getrouwd zijn.

Ik (Jack) ben, een paar dagen geleden, in Sacramento voor Marion op de knieën gegaan en heb Marion gevraagd, dat had ik de vorige keer namelijk verzuimd. Voor de mensen die het niet weten, ons echte huwelijk hebben we in Indonesië, op Bali, precies aan de andere zijde van de wereld gesloten op 25 oktober 1991.  Na het afgelopen jaar vinden we het wel fijn te bevestigen dat we er nog steeds voor elkaar zijn 💝💝💝💝, we hebben elkaar hard nodig gehad en zijn blij dat we deze reis hebben kunnen maken, met name om die periode af te sluiten....

We hopen dat iedereen die in soortgelijke situaties terecht komen dezelfde kracht vindt om er doorheen te komen !! 💐💐

De kinderen zijn al dagen door het dolle heen , trouwen in Vegas !! Wat een afsluiting van de vakantie... Na het zwembad dus omgekleed en naar de weddingchapel ! Fantastisch en mooi om mee te maken. Mooi omdat we samen met de kinderen een ceremonie hebben meegemaakt waar Marion en ik beloofd hebben nog even door te gaan... Het was erg romantisch, traantjes, lachen en gewoon heel erg mooi. We zullen een foto van het certificaat op het net zetten.
Dit was mooi en eenmalig.....

Uniek, omdat je dit eigenlijk moet mee maken; trouwen is BIG business in Vegas, eerst betalen , iedere optie apart en dan maakt de minister tijd. Gelikt en strak Amerikaans, fout omdat de meesten in hun korte broek komen aanzetten, en smoking en jurk huren ,trouwen en weer weggaan.... Fout omdat de aankleding kitscheriger is dan je ooit hebt gezien.geweldig omdat het zo hoort en nergens anders zo kan !! Wat een Fantastische ervaring en wat zijn wij blij dat we dit hebben kunnen doen 💏 de kinderen waren getuige.

Aansluitend de strip op, Circus Circus, Ceasars Palace , Ballagio en Planet Hollywood bezocht. Terug naar het hotel waar we heerlijk Aziatisch hebben gegeten. ( beste garnalen ooit !) en met de kids de vakantie hebben afgesloten.

Top, top, top....... Wat was het goed en mooi.


De komende 2 dagen zijn we aan het reizen. Als we terug zijn komen de goede foto's, ik denk vooral op facebook. Iedereen bedankt voor het volgen en jullie reacties. Tot in Venlo.......... Zondag zomerparkfeest ???

Jack, Marion, Lonneke, Lieke en Braus

Reacties

Kim Reijnen A long time ago

Wouaahh!! Wat superleuk! Proficiat!
:-)

Wil A long time ago

Wat mooi om dit samen met de kids te kunnen doen. Zelfs ik had een brok in de keel bij het lezen hiervan.... Is toch echt wel de droomreis geworden zoals jullie ze hadden gepland, mooi!

Ohh ja zondag geen parkfeest voor ons maar optreden in Straelen, 14.00 uur bij Q8.
Jaja brrr, het gewone leven begint dan weer, zal niet meevallen.

Els A long time ago

Wauw, bijzonder... ben er stil van...

ronald A long time ago

Luitjes, iedere dag lees ik over jullie belevenissen, erg leuk om te ervaren hoe jullie een geweldige vakantie vieren. Ik wens jullie een goede terugreis en jullie zijn natuurlijk van harte welkom op 't zomerparkfeest. Cu!!!

Helmie van Dijk A long time ago

Gefeliciteerd met jullie tweede huwelijk!
Lijkt me apart om dat te vieren in bijzijn van je kinderen. Goede reis terug en hopelijk een loyale douane. We zien onze achterburen graag terug zodat er weer leven in de brouwerij komt.
Wij zijn net door onze jetlag heen. Ben benieuwd of jullie as zondag op de parkfeesten zullen zijn.

de Ucheltjes A long time ago

Lieve lieve lieve mensen , wat maken jullie ons blij. Een goede zet om jullie trouw belofte opnieuw af te leggen. Helemaal top samen met jullie nieuwe getuigen. Wat zal iedereen van jullie blij en gelukkig terug kijken op deze toch wel bijzondere reis. In Utrecht zeiden ze altijd : goe gedaan jochie!!!!!.

de Ucheltjes A long time ago

Nogmaals dank dat wij van jullie mooie verhalen en belevenissen hebben mogen genieten. Met een lach en een traan. Maar vooral prachtig!!!!

Ilona A long time ago

Heel erg bijzonder.
Liefde bestaat toch.
Gewoon zo doorgaan, heel veel geluk verder.

liefs Ilona

Ilona A long time ago

Heel erg bijzonder.
Liefde bestaat toch.
Gewoon zo doorgaan, heel veel geluk verder.

liefs Ilona

Thei A long time ago

WELKOM THUIS

Veerle konings A long time ago

Wat ontroerend en tevens prachtig.
Dikke kus en see you
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!