Onderweg naar Bryce Canyon

Door Familie Kuijvenhoven - 23-07-2017 09:44

Dinsdag 18 juli

We vertrekken op tijd want we hebben vandaag een rit van 4 uur voor de boeg. Omdat we geen zin hebben om in de warmte te ontbijten gaan we bij Denny’s eten. Een typisch amerikaanse fastfood-keten waar Pieter zich thuis al vaak op heeft verheugd. Hij houdt namelijk wel van een stevig ontbijt. En dat hebben ze daar. Niet normaal meer. Op de kaart staan bijna alleen maar complete meals. In verschillende samenstellingen kan je  hashbrown’s (soort rösti), eieren ( bereid naar keuze) , worstjes, bacon, vlees, pancakes, waffles, sandwiches etc. bestellen. Rosanne ziet wel een beperkt lijstje met losse onderdelen en er is ook een fitness-meal met alleen gebakken eiwit met spinazie. Ook staan overal de calorieën bij maar daar hebben we nu geen boodschap aan. Wel vind ik het fascinerend om te zien dat de meeste ontbijtjes meer dan de helft aan calorieën zijn van wat je op een dag gemiddeld nodig hebt. Er zijn ook nog een heel aantal meals die méér calorieën bevatten dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid :-X.   Pieter gaat voor de T-bone combi. Ondanks dat ik weet dat het toch te veel en te zoet zal zijn kan ik de verleiding niet weerstaan om de Sticky Bun Pancake Breakfast te nemen. American pancakes met geglazeerde pecannoten overgoten met kaneelsiroop en creamcheese-glazuur. Het gekke is dat pancakes en waffles hier alleen in combi te krijgen zijn met hartige dingen. Dus er zitten ook nog hashbrown’s, spek en eieren bij. Ik vind het allemaal even lekker en zit echt te smullen maar bij elkaar is het natuurlijk te veel. En wil je het weten? Het zijn 1370 calorieën. Gelukkig zijn er altijd liefhebbers voor mijn restjes.  Ook Pieter krijgt de T-bone maar net op.

Met het gevoel dat we de rest van de dag niet meer hoeven te eten rijden we verder.

In Bryce aangekomen zitten we in een heel ander decor. Vergelijkbaar met Oostenrijk. De temperatuur is aangenamer en de campground ook. Ruby’s Campground is prachtig gelegen in het bos en we hebben een mooie plek. We kijken uit over een lager gelegen deel van de camping. Vrij snel zien we een blauwe vogel vliegen en hele kleine chipmunkjes voorbij schieten.

Deze campground is onderdeel van een heel dorp, Ruby’s inn. Er horen lodges, winkeltjes, outdooractiviteiten en een hotel bij. Allemaal in cowboystijl. Ook is er een goede, grote, goedkope wasserette dus ik draai wat wassen.

Morgen gaan we de canyon in.  

Reacties

Agnes 23-07-2017 10:58 {{button-46606}}

Het blijft genieten om jullie avonturen mee te lezen! Fijn om te zien en merken dat jullie er ook van genieten. Prachtige reis zo...zin om alle verhalen straks "live" nog eens te horen. X
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan