Voorbereiding en vertrek.

Door Marian en Arie - A couple of years ago

11 april 2019

Hallo allemaal, Na alle voorbereidingen zijn we klaar om te vertrekken. Net als vorig jaar gaan we weer proberen om jullie via deze blog op de hoogte houden van onze reis.

Zo meteen komt buurman Hans ons ophalen en brengt ons naar Tilburg CS, met de trein reizen we dan naar Schiphol.

Wij zijn er klaar voor en hebben er zin in. Op naar Colorado, we vliegen via Heathrow naar Denver VS.

11 april de reis.

De vlucht naar Heathrow ging voorspoedig, maar daar aangekomen was het vliegtuig naar Denver een uur te laat aangekomen en omdat het in UK ook nog eens een uur vroeger is , moesten we al bij al lang wachten.

In de VS is binnen komen niet al te gemakkelijk en snel dus waren we laat in Denver. Met de Metro naar het centrum is dan ook een makkie, van daar met de bus naar de B&B waar we voor 2 nachten verblijven. Het is een huis van 1912, een sfeervol pand en vriendelijke eigenaren, een beetje hippie-achtige mensen, erg leuk hier.

12 april

Na het uitgebreid ontbijt zijn we Denver gaan verkennen, met de bus naar het centrum en dan de stad in. We zijn in het Colorado State Capitol geweest waar we een rondleiding kregen in een groep, erg mooi gebouw waar ook gewoon gewerkt wordt en het provincie bestuur had een vergadering en wij (met de groep en gids) zaten even op de tribune.

Na de lunch zijn we naar het Historical museum geweest waar we tot sluitingstijd hebben rond gelopen en alles bekeken over de geschiedenis van Colorado. Voor we weer terug gaan naar de B&B hebben we wat rondgelopen in de omgeving. Het was een prachtige zonnige dag vandaag, waar we heel blij mee waren, want de weersverwachting was niet zo mooi. Op de terugweg naar het B&B sneeuwde het zelfs. Want het weer kan hier, op 1600m. hoogte, snel omslaan.

 

 

 

Reacties

Marianne A couple of years ago

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen! Liefs

Richard en Wilma A couple of years ago

Fijn deelgenoot te zijn van jullie reis en wensen jullie een fijne trip.

Willy A couple of years ago

Lekker genieten samen. Ben benieuwd naar alle verhalen.

Henny A couple of years ago

Prachtig hè dat je in een korte tijd in een heel andere wereld bent, waar wij dan van mogen meegenieten. Fijne vakantie.

Hetty-ge A couple of years ago

Beste Arie en Marian,
Veel plezier in dr VS . Doe Trump de groeten en vraag of hij zich niet meer herkiesbaar wil stellen. Wij zijn met de terugreis begonnen.
Geniet er van en tot ergens in de zomer,
H&G

Elvira Teunissen A couple of years ago

Mail gecheckt, yes een nieuwe blog. Fijn dat jullie, ondanks wat vertraging, goed zijn aangekomen. Geniet weer van deze mooie reis samen. Erg leuk om jullie reis op deze manier te kunnen volgen en een beetje mee te kunne genieten. Liefs van ons !

Ad en Gerry A couple of years ago

Hoi Marian en Arie.
Geniet van jullie rondreis vanuit Denver. Hier was het net tijdens een hagelbui maar 4 graden. Arie vergeet niet om je volleybal conditie op peil te houden. Houdoe

Lilian A couple of years ago

Een goede reis toegewenst .
Groetjes

Peter en Margo. A couple of years ago

Hoi hoi Arie en Marian.
Jullie reis is al weer een paar dagen bezig. Geniet er van en bijzonder dat ik er, door jullie verhalen, van mee mag genieten.
Hoe krijg je het allemaal weer voor elkaar ? Super tijd en groetjes van uit de Krommeweg.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!