30 mrt. - Take it easy..........

Door Klaas & Nanda Knobbe - 31-03-2016 16:33

Het is vakantie dus we doen alles easy. Schoonzus Iet zegt, we leven van break naar break. Zo is het ooh van ontbijt naar koffie en overal wat eigengemaakt lekkers erbij. Er is nog genoeg te praten dus we vermaken ons best. 

 

Vandaag gaat Iet haar vrijwilligerswerk in een verzorgingshuis doen en ik ga mee. Klaas repareert met Johannes een gedeelte van een omheining. Een paar koeien waren er tegenaan gebost en de palen waren ontzet. Met de trekker hebben we de hoek paal weer rechtgetrokken en een paar andere palen rechtgezet. Klaar is kees. Toen nog een slag door het land gemaakt. Hier en daar ligt nog een grote boom op het land. Omgewaaid met een zware storm. Dikke zware bomen met heel wat kubs open haard hout. 

Op de televisie wordt gewaarschuwd voor tornado's. Jammer voor ons maar het blijft bij een simpele bui regen. Wat wel weer bijzonder is, dat er een kikker bij het raam omhoog klimt. Er zijn niet veel beestjes die bij een raam omhoog kunnen kruipen maar als je zuignapjes aan je poten hebt lukt het wel. Gelukkig wel aan de buitenkant. In de avond komen neef Lieuwe met Lydia en zoon Mason eten. In 2006 zijn we op de bruiloft van Lieuwe en Lydia geweest en het is leuk hen weer even te treffen. Zij zijn beiden aan het werk en we vinden het leuk om hun weer eens te zien. Mason is inmiddels al 4 jaar oud.

Morgen gaan we naar Houston. Daar woont de 3e zoon Jelle van Johnnes en Iet. Ook Jelle en Sarah hebben inmiddels 3 dochters. We zijn heel benieuwd hoe zij daar leven en wonen.

 

Reacties

Martijn 01-04-2016 00:14 {{button-36925}}

Hoi, leuk jullie avonturen te volgen !
Wil je johannus en Ietje mijn groeten overbrengen.

Sietske Knobbe 01-04-2016 10:50 {{button-36929}}

Doen jullie de groeten aan Jelle en Sara. Hier is alles prima.

Teatske 01-04-2016 23:54 {{button-36960}}

Tante Ietje verwend jullie zo te horen met allerlei zelfgemaakt lekkers :) Dus Kermit ook al gespot in the USA ;) Neem hem, maar mee voor Klaas, vindt 'ie vast leuk :D (hij had vandaag een slak op zijn harkje vond 'ie ook al zo bijzonder :))
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan