31 mrt. - Houston.......... we have no problems

Door Klaas & Nanda Knobbe - 02-04-2016 02:35

Vandaag vertrekken we naar de woonplaats van de jongste zoon Jelle van Johannes en Ietje. Hij woont daar met vrouw Sarah en 3 dochtertjes. Een trip van 4 uur heen en ook weer 4 uur terug. De reis wordt in 2 gedeeltes gedaan, tot aan de lunch en na de lunch. Bij IHop hebben we lunch en dan gaan we dus weer door. Houston is van verre te zien, flats, flats en nog hogere flats. Imponerend, wegen onder en  boven je, 6 banen aan de ene en ook 6 aan de andere kant.

Iet rijdt en het tijdstip is gunstig, geen files. In een rustige woonwijk staat hun huis. Prachtige bougainville verwelkomt ons. De nanny weet ervan en we gaan met de kinderen een ijsje eten. Opvallend is hoe rustig de mensen in de wijk rijden, ze stoppen als je een beweging maakt om over te steken. Het is erg leuk om eens in deze wijk te kijken, mooie huizen.  Jelle komt ook thuis, hij heeft flexibele tijden en is eerder naar huis gegaan. Sarah moet nog 1 uur rijden en is onderweg. We beleven prettige familiemomenten en genieten van de kleintjes en ook van de groten.

Na een heerlijke maaltijd die Sarah gemaakt heeft gaan we weer terug. Ook terug geen files gelukkig, de reis is zonder al lang genoeg. Petje af voor schoonzus Iet die de hele retourrit voor haar rekening neemt. 

Reacties

Froukje 02-04-2016 09:48 {{button-36966}}

Heel bijzonder dat we jullie op deze manier volgen op jullie camperreis. We zijn benieuwd naar de avonturen die nog komen. Geniet ervan!

Ypie 02-04-2016 10:11 {{button-36968}}

Heel grappig, bij het openen van dit bericht kwam de kaart van West Afrika, Ghana in beeld, voor mij bekend terrein.
Veel plezier ook ment de camper.

Teatske 02-04-2016 21:32 {{button-36997}}

Klopt Ypie ik heb Ghana ook 'in beeld' ;-) Wat leuk dat jullie bij Jelle en Sarah zijn wezen kijken! Vast een gezellige boel geweest met 3 meiden :)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan