Dag 19 - Moab

Door De Huismannetjes - 02-08-2018 07:24

Vandaag hebben we een rustdag of ook wel ‘de niks moet alles mag dag’ ingepland. We slapen lekker uit en ontbijten rond half 10 buiten. Het is een bewolkte maar benauwde dag en vroeg op de dag is het al warm.

Er vertrekken vanmorgen vroeg alweer een heleboel mensen en dat betekent ook minder mensen op de WiFi. Ik maak hier dan ook dankbaar gebruik van om mijn reisverslagen af te maken en te uploaden. We hebben vandaag een mail van tioga tours ontvangen dat ze onze reisverslagen hebben gezien (ik maak de verslagen via hun website) en dat we er zijn uitgepikt als Reisverslag van de week. We staan met een link en een foto (met fietshelmen op in Vancouver) op hun website waar andere, toekomstige Amerikareizigers, informatie en verhalen kunnen lezen. Hoe leuk is dat! Maar dan moet ik natuurlijk wel een beetje bij blijven. 

De kids zwemmen, doen een spelletje, lezen en genieten, net als wij, van even niet reizen. Dave en ik lopen voor de lunch naar de  plaatselijke supermarkt aan de overkant van de weg en merken dan hoe benauwd het is. De rest van de middag blijven we in en rondom de camper.

‘S avonds eten we met z’n allen bij Zax, een restaurant in Moab, op loopafstand van de camping. Er is voor ieder wat wils.

Na het eten drinken we nog wat met elkaar en plannen we de reis voor morgen. Morgen gaan we naar een camping waar we 2 jaar geleden ook zijn geweest, 1000 Lakes RV park in Torrey. Op de weg ernaartoe rijden we door Goblins State Park en Capitol Reef National Parc.  De bedoeling is om in beide parken morgen te stoppen en een wandeling te maken. De weersvoorspellingen zijn daar 27 graden (heerlijk) maar ook met regen/onweersbui. We zien morgen wel wat het weer echt wordt. 

 

Reacties

Siny. 02-08-2018 09:03 {{button-53912}}

Leuk dat je verslag gebruik word om andere aan Het fietsen te krijgen in de vakantie. Dat dat ook leuk is. Wij vinden je reis verslag ook leuk om steeds te lezen. Had het er op de tennisbaan over met Ria. Hennie haar zoon reis ook in America zo doende. Hij Reist nu in de om geving waar de bosbranden zijn. Rij er nu om heen. Hier alles goed en nog steeds warm. Groet en genieten van de reis.

Ellen van den Bergh 02-08-2018 10:37 {{button-53922}}

Ik ben nieuw op deze ‘site’ dus lekker met koffie ff bijlezen. Het genieten spat van jullie verhalen af, geweldig! Af en toe word ik al moe bij het lezen van jullie activiteiten, super hoor.
Hier in Makkum is de temperatuur ook hoog, af en toe vervelende muggen, een nieuwe McDonalds bij afrit Sneek en het enige ‘wild’ zijn twee piepkleine konijntjes op de Zwanenbalg haha.
Goede reis verder Huismannetjes and Friends,👋🏻

Anneke en Frans 02-08-2018 16:46 {{button-53940}}

Dat is een compliment voor je maar de verhalen zijn ook zo levendig en goed geschreven en dan wandelen en rijden we als het ware mee! We kijken er elke dag naar uit en zijn weer helemaal bij met de twee van vandaag. Lieve groetjes 💑
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan