Inleveren camper, naar het vliegveld en naar huis 14 augustus (dag 30)

Door Familie Bosman - 14-08-2018 23:25

Half 7 sta ik naast het bed. Aankleden en ontbijtje klaarmaken. Dat doen we nog in alle rust en daarna vlug alle laatste spullen opruimen en inpakken. Tanks legen en dat is best lastig. Blackwater (de meest vieze) lukt vrij snel maar grey water krijgen we niet leeg. Net voor we bij Roadbear zijn doen we nog een laatste poging op de parkeerplaats van een opleidingsinstituut. De security komt even kijken wat we doen, maar geen problemen gelukkig. Hij blijft op 1/3 staan terwijl het water helemaal schoon eruit komt en er ook echt niets meer inzit. 

We zijn mooi op tijd bij Roadbear en ondervinden geen problemen bij het inleveren van de wagen. De shuttle naar het vliegveld blijkt een prima taxi. Om 11 uur zijn we er al terwijl om 16 u onze vlucht pas gaat. 

Tot morgen, in Nederland!

Reacties

Jan smit 15-08-2018 08:04 {{button-54756}}

Beste luitjes goedemorgen

Het zit er op dus de laatste loodjes. Wat een prachtige tochten hebben jullie gemaakt . Wij hebben meegenoten. Aan alles komt een eind. Maar nieuwe uitdagingen kunnen jullie aan na zo’n geweldige vakantie. Daarvoor welkom thuis en hopelijk krijgen jullie een goede vlucht. Jullie hebben kunnen zien hoe de vliegtuigen worden gefabriceerd en met een grote deskundigheid .

Gelukkig dat de camper ook heelhuids kon worden teruggebracht . Alleen dat water, ja ik zou zeggen neem wat mee naar huis, want we hebben hier wel wat nodig . Een goede shuttle zonder het badminton spel is super en nu maar wachten op het vliegveld . De laatste berichtjes uitwisselen en de dollars , die overgebleven zijn tellen. Gelukkig geen turksgeld, want die zijn veel minder waard.

Toch ook weer fijn om thuis te zijn? Dat hebben wij altijd. Nogmaals welkom en voor hier weer alle goeds en bedankt voor de berichten. We hebben er van genoten .

John en Natas 15-08-2018 08:12 {{button-54758}}

Wat een geweldige reis hebben jullie gehad met zn allen!! Tot snel. X

Lenie Exaltus 15-08-2018 11:41 {{button-54788}}

Dit wordt dan de laatste keer voor dat jullie terug komen ,het zal een grote zucht geweest zijn met het inleveren van de Camper met geen op of aanmerkingen maar het was ook weer een afscheid was toch weken lang jullie veilig huisje geweest. Ik wil jullie bedanken voor de mogelijkheid om jullie prachtige reis te kunnen meebeleven , ik weet wel ,de gene die dit allemaal heeft gerealiseerd is Lenny en dan ook een extra knuffel voor jou en dan niet te vergeten onze cameraman want zonder hem waren de verhalen niet zo mooi geweest, de foto's zijn weer schitterend bedankt en dan natuurlijk de anderen voor het poseren en waar ik ook heel erg blij van werd waren de mobile gesprekken via FT, een veilige vlucht naar huis gewenst en ik weet zeker dat jullie nog lang niet uit gekwebbeld raken de eerste tijd over deze prachtige gebeurtenis.
Dikke knuffels voor allen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan