zo. 15 juli 2012 - Los Angeles

Door Peter, Ellen & kids - A long time ago

 

Vandaag gaan we bus-hoppen in Hollywood. Als ik dat tegen Milan, Fenna en Jinte zeg reageert Fenna met: oh, is het vandaag morgen? Ik dacht dat het vandaag gisteren was, maar het is vandaag al morgen! Eh… juist ja. Eigenlijk is vandaag gewoon vandaag, maar ik snap wat ze bedoelt. En dat er ook nog een eergisteren en een overmorgen bestaat, dat komt nog wel een andere keer. Morgen bijvoorbeeld. Of gisteren.

Na het ontbijt vertrekken we met de camper richting Hollywood. We parkeren de camper op een betaald parkeerterreintje in een zijstraatje en dan lopen we Hollywood Boulevard op. We staan gelijk op de Walk of Fame. We kijken wat rond, maken wat foto’s en kopen dan het ticket voor onze hop on hop off tour. Wij zijn er klaar voor. Ready to hop!

De bussen zijn open dubbeldeksbussen dus we zitten lekker bovenin met de wind in de haren. We komen overal langs; Sunset Boulevard, Beverly Hills, Melrose, Rodeo Drive en natuurlijk de letters Hollywood. Milan is daar erg enthousiast over en blij dat hij ze nu eens in het echt heeft gezien. Jinte vindt het vooral erg leuk om bovenin de open bus te zitten en beleeft het op haar manier: “mam, als ik Hellevoetsluis zie, zeg ik het wel tegen je.” We stappen soms even uit, eh herstel: hoppen soms even off om iets te gaan bekijken of voor iets anders. Zoals bijv. een plas van Jinte¸ waarover ze me later, met de broek op de knieen, hangend boven een grasveldje doodleuk vertelt “mam, de plas komt toch niet”.

Aan het eind van de tour hoppen eh… lopen we nog even over Hollywood Boulevard. We blijven staan bij een jongen die op lege emmers zit te trommelen. Het klinkt erg leuk en Milan staat druk mee te bewegen. Dan krijgt Milan twee stokjes toegestoken en mag hij meetrommelen. Dat wil hij maar wat graag en samen met deze vrolijke neger geeft Milan een showtje weg.

Daarna eten we wat pizzapunten, rijden we naar de camping, springen in het zwembad en vervolgens in bed. Althans, de kids. Kunnen wij nog even een nieuwe poging ondernemen om het reisverslag op de site te krijgen. Dat loopt nog niet helemaal soepeltjes.    

Reacties

Saskia A long time ago

Hi there!
Zag net jullie berichtje op FB en ben gelijk gaan lezen, erg leuk!
Heel veel plezier verder en ik reis mee met jullie verslag :)
Liefs, Saskia

Jessica A long time ago

Nou, alles is goed overgekomen, het is dus gelukt met het reisverslag op de site krijgen :-) Alleen de foto's, lukken die nog niet erg, of vergeet je die te maken in alle drukte? (we zijn niet veeleisend...)

Echt heel leuk om alles zo mee te lezen, we weten uit ervaring dat het niet altijd makkelijk is om daar tijd (of een internet-verbinding) voor te vinden.
Grappig ook, de opmerkingen van de kinders tussendoor ;-)

Peet, succes met oefenen voor die dubbele flik-flak, en verder wensen we jullie nog meer mooie avonturen!

Groetjes, Ruud, Jessica, Alexander & Quinten
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!