di. 24 juli 2012 - Grand Canyon

Door Peter, Ellen & kids - A long time ago

 

Di. 24 juli 2012 – Grand Canyon

We vertrekken van de leukste camping tot nu toe en de kids hebben er moeite mee. Ze hebben namelijk een stenenverzameling die ze nu weer terug moeten leggen. Ze mogen alle drie twee lievelingsstenen uitzoeken en die in een zakje meenemen. Het is moeilijk kiezen maar uiteindelijk is de keuze gemaakt.

We rijden door veel dennenbossen en door rustige dorpjes wat ’s winters heuse ski-oorden zijn. Onderweg zien we een hert en een eekhoorn tot groot plezier van de kinderen. We lunchen bij de Pizza Hut vlak voordat we het park van de grand Canyon binnenrijden.

Dan gaan we eindelijk de Grand Canyon zien. De meiden op hun nieuwe teenslippers waarvan ik nog niet zo overtuigd ben of het nou een succes is. Ze geven me allebei een hand en regelmatig voel ik links of rechts ineens een ruk aan mijn arm wanneer een van de dames bijna struikelt. Maar als ik ernaar vraag lopen ze heerlijk en moeten ze alleen nog even wennen. Oke dan. De Grand Canyon is erg indrukwekend. Zo enorm groot, dat had ik me niet voorgesteld. We proberen zo mooi mogelijke foto’s te maken en daarin zijn we niet de enige. Het voelt wel relaxed dat we hier 2 dagen blijven.

Dan gaan we nog even langs het bezoekerscentrum en zien de film over het ontstaan van de Canyon. Daarna gaan we naar de camping. We hebben een camping in het park vd Grand Canyon  en we staan weer midden in het bos. Als we uitstappen ziet Jinte stenen liggen en zegt: ”he, mijn stenen zijn er weer”, doelend op de stenen die ze vanochtend heeft achtergelaten.

Ik ga met Jinte en Fenna even naar de wasmachines en op de terugweg hebben we een gesprekje over verliefd zijn en trouwen. Het is leuk om naar hun sprookjesbeleving te luisteren. Later gaan ze uiteraard trouwen. Met wie? Nou, met een prins natuurlijk. En Jinte wil eigenlijk ook wel met Milan trouwen. Tja, dat wordt nog moeilijk kiezen, gelukkig is het nog niet zover.  

Als we terugkomen, heeft Peet intussen spaghetti klaarstaan en daarna gaan we allemaal eens lekker douchen. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!