Dag 3 - New York

Door de Hermansjes - 01-08-2017 16:16

Onze laatste dag alweer in New York. Eigenlijk wilden we een beetje uitslapen, maar om 6 uur was ik alweer klaar wakker. De kinderen hebben het ontbijt geregeld…. lekkere donuts van Dunkin Donuts moesten er komen. Ach ja, als je in Amerika bent, moet je dat toch ook een keer gehad hebben. Na het ontbijt nog even facetimen met het thuisfront en toen op pad. Eerst richting Carlo’s Bakery. Hier kijk ik af en toe naar op TLC (Cake Boss) en dus was het wel leuk om daar even langs te gaan. Wat een lekkere taarten en cup cakes allemaal.

                                                                                                                         

Daarna langs de grote bibliotheek richting het Empire State Building gelopen en daar even gekeken. Niet echt een heel mooi gebouw. De portier was er eigenlijk nog het leukst, want die maakte zich echt druk om alles.

                                                                                 

Lang zijn we hier niet gebleven, want we hadden niet zoveel tijd. We moesten namelijk uiterlijk om half 1 bij het Yankee Stadium zijn om onze tickets voor de wedstrijd op te halen, die we thuis alvast “By Will Call” hadden gekocht. Waar we ze moesten ophalen was snel gevonden, want iedereen was erg vriendelijk en overal stonden mensen met bordjes van Can I Help  You. We waren snel binnen en toen op naar de bovenste ring … ring 4. Wel hoog, maar niet in de felle zon en met een goed zicht op het veld. Wauw, wat is dit een ontzettend mooi stadion. We zijn naar de wedstrijd van de Yankees tegen de Tampa Bay Rays geweest. Helaas hebben ze verloren, maar wat een sfeer was er in het stadion. De kinderen hadden er absoluut geen moeite mee om alle 9 innings te kijken.

 

 

                            

 

Na de wedstrijd weer met de metro terug richting hotel, waar we voor deze keer maar wat stukken pizza hebben genuttigd. De kinderen waren wel wat moe van de afgelopen dagen dus zijn die ’s avonds lekker in het hotel gebleven, toen Jeroen en ik nog even richting de Hudson zijn gelopen. Kom je nog weer door een heel ander stukje Manhattan (iets minder qua schoonheid).

                                                                 

 

En dat was meteen het laatste wat we van New York hebben gezien, want morgen om 8 uur vertrekt ons vliegtuig naar San Francisco. Wil hier graag nog een keer weer opnieuw naar toe, zal alleen al die vervelende mensen van de hop-on-hop-off bussen – die je op elke straathoek lastig vallen – absoluut niet missen.

Reacties

Opa 01-08-2017 16:32 {{button-47265}}

Leuk om weer een verslag te lezen. Hoeveel mensen zaten er in het stadion...? Leuke foto van Niels. Knappe kerel hoor.
Nou veel plezier vandaag in San Francisco. Hopelijk mooi weer. Zet hem op Tom.
Doei.

Oma Annemiek 01-08-2017 17:26 {{button-47268}}

Wat een mooie ervaring in het Yankee Stadium, geweldig uitzicht en echt bij een wedstrijd is altijd leuk !

Mark Postma 03-08-2017 04:10 {{button-47370}}

Zie dat Niels al een echt Yankeeshirt heeft :-) Leuk!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan