Dag 22 - Lake Havasu

Door de Hermansjes - 20-08-2017 07:20

Zonder wekker wakker worden is ook wel weer lekker. Toch waren we niet zo laat en zijn we nog redelijk op tijd vertrokken naar ons volgende adres, namelijk tegen kwart over 9. We zijn aan de zuidkant het park uitgereden en daar zijn dan net buiten het park ook allemaal restaurants, een RV Park, hotels, etc. , was ook wel een optie geweest achteraf, was voor de avond wel iets gezelliger geweest. Ook hier rijden de shuttles en het was wat levendiger. Maaaaar …. dan hadden we de Elk en haar jong waarschijnlijk niet gezien. Rijden met blauwe lucht door een groen heuvellandschap en komen ineens door Bedford City. Dit zei de kinderen niet veel, maar Jeroen en ik zijn natuurlijk wel opgegroeid met de Flintstones.

                                                            

Het plaatsje stelde helemaal niks voor, maar is toch wel even grappig, als je er ineens doorheen rijdt. Richting het zuiden tot aan Williams en daar de Interstate 40 op richting het Westen. Het is niet superdruk op de weg dus rijdt dat wel lekker door. Bij Seligman afslag 23 genomen om zo op de beroemde Route 66 te komen. In Seligman ook even gestopt en bij die leuke oude auto’s en winkeltjes gekeken. Voor onszelf nog wat souvenirs ingeslagen voor op de veranda.

                             

 

                              

Verder langs de Route. Naast de weg ligt een spoorlijn, waar erg veel enorm lange treinen overheen gaan. De meeste treinen die wij zien, hebben over het algemeen 3 locomotieven met daarachter wel meer dan 50 wagons (soms veel meer). We wilden eigenlijk een soort filmpje maken, dat de camper langs een Route 66 bordje reed, maar langs de weg zie je die helemaal niet. Zullen anders misschien ook wel gejat worden …. filmpje ging dus helaas niet door. Bij nog een plek langs de weg gestopt (Hacklberry) en ook daar nog wat op de kop getikt. Zagen in het weiland op een gegeven moment ook nog een behoorlijke zandtornado … wel leuk om van een afstandje te zien, zolang je er maar niet in zit.

                             

 

                                                              

Bij Kingman zijn we weer van de Route 66 afgegaan en zaten we weer op Interstate 40. Het is buiten behoorlijk warm en dat is ook wel aan het landschap te zien, wat bestaat uit veel zand met wat sterke planten/onkruid erin. Bij afslag 9 de highway 95 genomen richting Lake Havasu wat nog 30 km is. De laatste kilometer naar de campground liet Truus ons nog wel even omrijden trouwens. We moesten van haar na de brug linksaf, maar kwamen daar op een soort van parkeerterrein van een parkje. Gewoon doorgereden, totdat we bij een kruispunt kwamen, waar we rechtdoor moesten naar de campground. Waren we echter na de brug gewoon rechtdoor  gereden dan kregen we vanzelf het bordje Crazy Horse Campground rechtsaf. Om 20 voor 3 waren we bij de Crazy Horse Campground en daar kregen we plek NB1 toegewezen. Geen Full Hookup (hebben ze hier ook weinig), maar wel met water, elektriciteit en …. pal aan het strand. Hebben ’s middags dus wel even een lekkere duik in het water genomen, want het is hier heeeel warm (ongeveer 45 graden). Vlak voor ons verhuren ze jetski’s, maar Niels had pech, want je moest er 16 jaar voor zijn en dat is hij over 13 dagen pas. Dan maar gek doen in het water. Jeroen en ik zijn met de campingstoeltjes lekker in het water gaan zitten, kinderen met de banden en dan een gopro erbij, dan krijg je rare taferelen … maar wel grappige. Geloof dat we daar ruim 110 foto’s hebben gemaakt en een paar filmpjes. Zou toch vast wel iets van gelukt zijn ;-).

                                  

 

                                

 

                                                                   

Omdat het zo warm is zijn we pas tegen kwart over 8 richting de London Bridge gelopen om wat te eten. Niels wilde graag nog één keer bij de In-N-Out, omdat die in Nederland niet is en dat hebben we dus maar gedaan. Moet zeggen, het was erg lekker. Ze hebben er niet veel keuze, namelijk een hamburger, cheeseburger, doubledouble of friet, maar maken er alles vers. De aardappelen voor de frieten worden daar nog geschild en gesneden. De bestelling duurt dus even, maar dan heb je ook wat.

                                                                                   

Wat ze er echter niet hadden was wifi, en die hadden ze op de campground ook niet. (In principe moesten ze hele goede hebben, maar hij deed het al 3 maanden niet had die man tegen Niels gezegd. Niels had echter meer het gevoel dat hij dat maar zei, omdat het de eerste 24 gratis was en wij er maar 1 nacht zouden zijn) Na ons bezoek aan de In-N-Out dus nog op zoek naar een plek met wifi en dat werd de Burger King aan de andere kant van de straat. Hier voor het fatsoen nog wat drinken gekocht en eindelijk kon ik mijn verslagen een beetje bijwerken. De teksten heb ik wel steeds klaar, alleen heb ik wifi nodig voor de foto’s en om het verslag te versturen. Toen ik twee klaar had, ging de Burger King dicht, morgen dus de volgende twee. Weer terug gelopen in de warmte. Het is bijna half elf en het is nog steeds 36 graden … airco blijft dus lekker aan vannacht.

Reacties

Oma Annemiek 21-08-2017 10:16 {{button-48340}}

Ja leuk he Seligman. Daar hadden we je tasje ooit gekocht Anouk

Familie van der Lelie 28-08-2017 15:15 {{button-48526}}

Mooie belevenissen.!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan