OP WEG NAAR N.P. YOSEMITE (25-10-2009)

Door jene - 30-10-2009 01:06

We vertrekken uit San Fransisco over de Richmond Bridge. Persoonlijk vind ik deze brug indrukwekkender dan de Golden Gate Bridge. De Richmond Bridge is echt erg lang en je rijdt er over elkaar heen. Wij rijden op het onderste deel richting San Fransisco. Je rijdt dan in een soort ijfelachtige tunnel. Het bovenste deel heeft een veel fraaier uitzicht en moet dan ook tol betalen. Alles heeft zijn prijs, nietwaar?



Na het verlaten van de brug rijden we regelmatig anders dan de bedoeling is. Uiteindelijk lukt het ons om de juiste weg te vervolgen en laten San Fransisco achter ons. We rijden richting Yosemite en onderweg zoeken we een winkel die bereidt is onze voorraad tegen betaling aan te vullen. We hadden ons niet gerealiseerd dat het vandaag alweer zondag is .Ondanks de 24-uurs economie bleek het lastig om een zaak te vinden die geschikt was voor het aanvullen van onze voorraad. Uiteindelijk lukte het. De rit is mooi en we stoppen enkele malen om van het landschap te genieten en de weblog foto's te maken.



Ook ons internet foto-album moet uiteindelijk worden aangevuld, hoewel dat nog geen probleem is geweest. De natuurlijke omgeving heeft ons weer geheel in zijn greep. Bij de ingang van het N.P.Yosemite is een campground zonder voorzieningen. Hier komen we in gesprek met 2 eigenaren van een buscamper. Beiden hadden een Duitse vrouw en hebben zelf ook een tijdje in Duitsland geleefd. Nu wonen ze in Los Angelos. Ze trekken er regelmatig op uit. Het was een leuke ontmoeting. Verder was het voor vanavond gebraden kip schoonmaken en ons voorbereiden op de avond.


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan