LAKE SUCCESS (31-10-2009)

Door jene - 02-11-2009 03:36

Het is opnieuw schitterend weer. We vertrekken. Joke heeft al wat spullen achtergelaten voor de gescheiden vrouwen. We gaan dus eerst een shop opzoeken om onze voorraad weer een beetje aan te vullen. Nadat dit is gelukt vinden we al gauw een koffieplekje aan Lake Kaweah.


Dit is een met een motor aangedreven bootje.

We hebben de stoelen buiten gezet en zijn zo druk bezig met genieten dat we hier ook maar de lunch nuttigen. Daarna vertrokken en het verbaast ons opnieuw dat het landschap ons na zoveel weken nog steeds mateloos kan boeien. We rijden tussen de sinasappelbomen. Het is hier een woud van sinasappelbomen waartussen ze hier en daar een weg hebben aangelegd. En dat mijlen en mijlen lang. Alles gaat hier in het groot, dus dit ook. We komen na een korte rit terecht bij Lake success waar een soort zelfvoorzienende camping is met water en electra. We kiezen een mooi plekje en genieten opnieuw. Het is nu echt zomers warm. Zelfs Joke zoekt de schaduw op en dat wil wat zeggen. Ook hier laten zich weer verschillende soorten vogels zien.



We maken de laatste houtskool op met opnieuw een bbq. Daarna nog een stuk gelopen in het donker bij volle maan en een heerlijke temperatuur. Ook deze dag hoorde weer bij het rijtje fijne dagen.


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan