San Diego II

Door de Familie Noort - A long time ago 28 mei

Vandaag naar Seaworld! Eerst een wasje gedraaid (Amerikanen gooien alles in de droger ik kan nergens een wasrekje kopen mmm....) beetje orde geschept in onze camper, ontbijtje met pindakaas (uiteraard hebben wij twee potten mee!!) en toen hupakee naar Seaworld.

Bij de ingang kregen wij van twee meiden een kortingsbon die zij niet konden inwisselen dus wij ingewisseld bleek dat wij 80 doller korting kregen op de kaartjes! Dat is nou eens een mooi begin van de dag. Direct konden wij naar de show van het park en dat is met de orka's! Wauw wat een show. Eerst begonnen ze met het eren van de militairen (memorial day 31 mei) en toen begon het.Vier Orka's met als grootste jongen  Shamu.
Die sprong hoog de lucht in en met zijn "vriendjes" klapte ze met hun vinnen op het water en maakte zo het publiek nat op de onderste ring (dachten wij...). Nou wij kwamen in het midden ook aan de beurt en hoe..... ha,ha, dat was schrikken en niet een klein beetje nat werd iedereen nee echt goed nat ha,ha!!

De jongens vonden het heel spannend maar het nat worden was toch niet hun ding ha,ha! Daarna een 4-dimensionale  show gezien van Sesamstraat. Ook helemaal top je zag Ernie helemaal op je af komen en daarbij regende het in de zaal en waaide het. Kortom dit doen ze echt top. De jongens waren weer helemaal onder de indruk en wij ook! Park was verder niet veel meer dan het Dolfinarium dus wij zijn in de loop van de middag weggegaan en rondgereden (konden de jongens weer effe slapen en hun indrukken verwerken) het is hier ook zo mooi!
Vandaag dezelfde camping als gister maar nu is het ontzettend druk met de Amerikanen en dat is wel top om te zien. Amerikanen leven toch echt anders dan wij. Ze doen echt alles in de camper (er is geen plek om je afwasje te doen of om kleren te wassen bijv.) en zoals nu hebben ze grote barbecues buiten staan en maken groot vuur en vreten..ja sorry om dit zo te formuleren maar alles is groot. De kinderen in de buggy's hebben een houder voor hun drinkbekers (tweemaal zo groot als die van Bram en Sam) en een bakje waar de ouders 's ochtends al koekjes en snoepjes op leggen zodat ze zelf onbeperkt kunnen pakken. Tja niet gek dat wij hier echt hele hele dikke vette mensen tegen komen niet normaal!

Dit is hoe de camping er nu uitziet met de campers (nou ja grote bussen met daarachter hun auto)!
Een heerlijke maar vermoeiende dag, we gaan nu lekker een biertje drinken (mag alleen in de camper in het openbaar mag je niet drinken...) en tja...ha ha
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!