Arches National Park part two

Door de Familie Noort - A long time ago

8 juni

  

Vanmiddag hebben wij Arches en Dead Horse Point State Park bezocht. Arches was meer dan fantastisch. De rit er doorheen al was mooi, maar wij (ja,ja) hebben met de jongens een prachtige wandeling gemaakt van bijna 4 kilometer naar Delicate Arch (het symbool van Utah).
En dat was ook effe flink klimmen voor de jongens. 
Bram vond het fantastisch en hij klom en rende de berg op,

Sam had wat meer moeite (ha,ha) maar hij is een bikkel en met zijn waterflesje in zijn hand en in zijn andere hand mama’s hand kwam hij erook. Prachtig want dan beleef je zo’n park toch anders dan dat je er alleen maar doorheen rijdt!

In de camper als traktatie een ijsje gegeten (we love the camper met zijn koelkast en diepvries ha,ha) en toen op weg naar Dead Horse … De kinderen sliepen binnen 2 minuten zo moe van het lopen en klimmen. Dead Horse was ook meer dan overweldigend mooi! Geweldig landschap en prachtig uitzicht.

Op de camping nog heerlijk wezen zwemmen, zalig was dat! Deze dag was niet zo heet als gister maar een koud zwembad was echt een lekkere oppepper. Bram heeft dan weer energie voor tien. En maar springen en zwemmen en met de bal in de weer terwijl Sam af en toe springt maar vooral heerlijk dobbert in zijn Cars zwemband (Ireen ze zijn geweldig!! En de zonnebrillen zijn zo stoer moet er elke keer om lachen als ze ze op hebben ha,ha Maar je hebt ze hier echt nodig!)

 

Maar vanochtend hebben wij doorgebracht in het ziekenhuis. De jongens hebben helaas al 6 dagen diarree. Dat merk je niet aan hun gedrag (zijn heerlijk vrolijk en drinken prima) maar wij vonden het nu wel tijd om aktie te ondernemen. Wij hebben antibiotica meegekregen en dan moet het na 3 dagen over zijn. Dit geintje 600,00 dollar (fax van de verzekeraar was er nog niet dus moesten wij direct betalen) en heel veel gedoe met de verzekeraar (driekwartier heeft Rob met ze aan de telefoon gehangen) en heel lang wachten op een dokter in het ziekenhuis…. hebben wij de antibiotica en als het morgen nog niet over is kunnen wij daarmee beginnen. Ze noemen het hier; Travellers Diarree. Niets ernstigs maar toch..

 

Deze avond hebben wij weer een prachtige sterrenhemel en fantastische kleuren gehad met de zonsondergang.  Proost!

  

Ps: Had ik al verteld dat het fruit er hier prachtig uit ziet qua kleur maar (en dat is toch het belangrijkste) het smaakt ook meer dan geweldig! Heerlijk sappig en zalig van smaak. Als je over de groente en fruit afdeling loopt van de supermarkt wil je alles wel meenemen zo mooi ziet het eruit!

 

Ps; Rob vroeg aan Bram wat hij later wil worden en hij antwoordt; Cars papa!

Onderweg vraagt hij ook regelmatig of Cars hier gereden heeft of zegt hij zelf dat Cars hier gereden moet hebben. Mooi ventje!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!