Monterey

Door de Familie Noort - 21-06-2010 03:37

20 juni

 

Vandaag heerlijk uitgeslapen, we hebben geen speciaal doel vandaag dus we nemen het er gewoon nog lekker van. Rond 11.00 uur naar Fisherman’s warf geweest hier in het plaatsje en dat was super leuk. Daar zie je de zeeleeuwen/zeeolifanten rond zwemmen (wat stinken die beesten zeg vreselijk) en heerlijk luierend in het zonnteje liggen in het kleine haventje.
 

Wij hebben zelf heerlijk gegeten in een vistentje met uitzicht over het haventje waar een vissersboot lag die net aan het aanmeren was met daar omheen veel meeuwen, pelikanen en zeeleeuwen dat was geweldig om te zien en de kinderen vonden het ook meer dan prachtig!Het zonnetje kwam lekker door en dus zittend in het zonnteje gezien hoe vis werd schoongemaakt na een visvangst en Bram was heerlijk druk met het wegjagen van de meeuwen en Sam vond het maar wat interessant als het restant van de vis in zee werd gegooid en daar de meeuwen, zeeleeuwen en pelikanen op af kwamen.

Kortom een lekker aanlummel dagje!

ps; De Amerikanen hebben het maar steeds over de goal die afgekeurd werd. Ze snappen er helemaal niets van. Het is elke dag op het nieuws

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan