Brice Canyon

Door de Familie Noort - A long time ago 10 juni

Op naar de Bryce Canyon. Wederom een fantastische mooie route. Wij reden op de top van de bergen met uitzicht over de canyons dat was zo bijzonder en zo mooi, daarna op wegen met aan iedere zijde direct een stijle wand van steen omhoog echt grandioos mooi.Veel herten en veel roofvogels onderweg gezien. Als je dit park in rijdt bevindt je je gelijk tussen de bomen en dat was in de andere parken wel anders. Wij staan nu op een commerciele camping; Ruby’s Inn (alles in dit dorp van de camping tot aan de winkels en de optredens ’s avonds is van dit bedrijf wat direct gelegen is voor dit park) en morgen gaan wij in het natuurpark zelf staan (wederom geen aansluiting voor internet, water en electra) maar dan sta je gewoon veel mooier en rustiger.
 

In de loop van de middag nog even lekker gezwommen en je ziet dat Bram echt met de dag vrijer wordt in het water. Sam vond het allemaal wat te koud (mama ook ha,ha) hij was meer te porren voor het zitten in het bubbelbad ha,ha.

Morgenvroeg gaan wij een wandeltocht (een kleintje) met de jongens maken in het park ben benieuwd hoe dat zal gaan. Wij hebben er zin in!

 

Ps; Vannacht hadden wij een rood monstertje in de camper! Sam was wakker geworden van zijn bloedneus maar had half slapend daarvoor zijn hele gezicht onder gesmeerd… Die jongen slaapt ook zo onrustig niet normaal. Hij ligt dan weer over dwars en dan weer andersom. Bram ligt als een prins keurig op zijn rug met konijn naast hem ha,ha.

De diarree is helemaal over gelukkig!
 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!