Mono Lake

Door de Familie Noort - A long time ago

15 juni

 

Op weg naar Mono Lake. We dachten dat het te ver zou zijn om het ineens te doen, dus we begonnen de dag lekker onstpannen, dus eerst weer een lekker duik in het heerlijke zwembad en daarna nog even gauw een foto laten maken (gister vergeten om te doen en toch een beetje spijt dus hupakee onze RV=camper ergens neerzetten kids in de buggy en hupakee) in zo’n shop met Las Vegas bord op de achtergrond (beetje jammer dat ik nu uitgroei heb en dat niemand mij daar even op wijst ha,ha) maar het is een leuke foto geworden.

Als wij dachten al een stuk woestijn te hebben gereden hadden wij het mis want vandaag was het woestijnreis dag, mijn hemel dat is deprimerend,saai en slaapverwekend (zeker na een dag zoals gisteren ha,ha), het was nu echt zand, zand heuvels, zand en nog eens zand. Pfffff.

Rob heeft onderweg nog wat foto’s gemaakt van een bijzondere cactus (hup in de rem in een of ander smal weggetje in hobbel de hobbel de hobbel, we moeten er wat voorover hebben hi,hi) maar je moet eigenlijk de camper niet uitkomen want het is zo heet hier het voelt als een sauna!!!! Kinderen waren zo moe die hebben heerlijk geslapen onderweg.

Tegen vijf uur zagen wij de hoge bergen in zicht komen met sneeuw (de Tioga pas die is gelukkig open en daar gaan wij morgen overeen we verwachten veel sneeuw te zien dus) en reden wij de bergen in op een hele hobbelige weg wat de kinderen geweldig vonden want papa gaf dan nog effe een beetje gas zodat wij zo’n lekker gevoel kregen in onze buik hi,hi!

En dan prompt rijd je langs het grote meer (Mono Lake). Leuk om te zien maar niet meer dan dat. Dus morgen het mooie park Yosemite Park in.


Wij verwachten de aankomende drie dagen geen internet te hebben!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!