Yosemite Part Two

Door de Familie Noort - A long time ago

17 juni

 

Vannacht hebben wij onrustig met zijn allen geslapen (alle indrukken van de afgelopen dagen verwerken ha,ha )maar goed alsnog werd het gelukkig pas half negen tot de familie echt goed wakker werd! Opnieuw het park in en op naar de watervallen!

Die waren meer dan prachtig maar  tja het is hier echt super toeristisch; super druk, pendelbusjes, half open bussen met touristen erin met een gids tja en dan sta je met zijn allen voor zo’n waterval te koekeloeren en dat is toch minder speciaal dan.

Maar goed het is en blijft een meer dan geweldig park maar we kunnen nu gewoon goed merken dat het drukker wordt (aankomend weekend is het vadersdag en dat wordt hier groots gevierd en de Amerikanen gaan/zijn op vakantie!). Zeker bij het spontaan vinden van een camping.
 
Vanavond was het weer lastig dus morgenochtend gaan wij de aankomende campings vastleggen en ons hotel in San Francisco! Dat geeft wel een raar gevoel hoor. Nog een ruime week en dan is deze meer dan grandioze vakantie voorbij. Nu niet snel aan denken maar lekker aan morgen!

Hier nog effe een frisse duik genomen en morgen gaan wij vroeg op pad naar; Kings Canyon (de grootste (niet de hoogste)  boom ter wereld bekijken).

ps; Fotoos van gisteren zijn nu toegevoegd.
Internet was gister weer belabbert!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!