Durango

Door de Familie Noort - A long time ago 3 juni

4.45 uur vanochtend ! Maris eruit om de zonsopgang te zien in Monument Valley en dat was zeker
de moeite waard. Prachtig, de stilte, het uitzicht kortom WAUW! Hieronder een indruk maar een foto
hiervan maken is zeer moeilijk en tja ik ben toch een amateurtje ha,ha (de fotograaf en zijn mannen lagen nog heerlijk op een oor!).

Vandaag op weg naar tja waar gaan wij heen ?! Uiteindelijk onderweg besloten om naar Durango
te gaan. Maar wat een trip....We kwamen onderweg op het "Fourcorners" point (New Mexico, Utah, Colorado, Arizona) maar dat was gesloten ha,ha. Groot hek eromheen tja zeker geen gevoel voor
stijl. Maar wat is New Mexico, waar wij doorheen reden, de Navajo Nation; een rommelige, zandachtige, trieste bende. Rob heeft hier een heeeeel chique woord voor; een desolate indruk. Je werd er gewoon treurig van. 
Eindeloos gebied van zand (in wel de meest prachtige vormen, bergen) en kleine dorpen (een soort van woonwagenkampen) met her en der een oude (zeer oude) trailer (stacaravan) met daar omheen een heleboel rotzooi, soms verlaten en onbewoond en soms een Mac Donalds, andere hamburgertenten en benzinestations. Dronken mensen, erg triest allemaal. (dit is een toegewezen gebied voor de Indianen) Kortom het werd tijd voor een camping waar wij effe konden bijtanken. De eerste camping waar wij heenreden daar werden wij nog triester van en dus hupakee jongens nog effetjes (hadden wij natuurlijk al 10x gezegd ha,ha) maar Rob had gelijk hij flikt het iedere keer weer om ons naar een prachtig plekje te rijden. Want toen wij de grens van Navajo Nation (New Mexico) naar Durango (Colorado) overstaken werd het direcht weelderig groen met prachtige bergen en mooie rivieren. En hier staan wij dus aan de rivier (nou ja wij niet direct, wees niet bevrees opa's en oma's wij staan op gepaste afstand ha,ha) midden in de natuur met een zeer vriendelijke campingbaas!

Maar hier hebben wij temaken met een tijdzone dus het is ineens een uurtje later en wij moeten oppassen voor beren!!!! Vuilniszak mag niet buiten want daar kunnen ze opaf komen....GRIEZELIG (mam maak je niet druk wij doen voorzichtig en het komt zeker niet vaak voor dat ze ze hier zien, beren schijnen banger voor ons te zijn...., ik zie je gezicht al bij het lezen van dit stukje hi,hi)
Oh ja en tijdens deze rit kwam ineens het water van de douche omhoog (daar hadden wij al onze koffers/tassen geparkeerd inclusief mijn mooie rode schoentjes (zodat ze niet vies konden worden, nou die heb ik weg kunnen gooien) en toen liep er dus water over de rand.....Tja weten wij veel dat wij die tank wat vaker moeten legen... Gelukkig was het de schone bak....hi,hi (nou ja zo grappig vond ik het niet.....) Zie foto ze staan nog te drogen... En Rob heeft vandaag de NBA finals kunnen kijken (nou ja een stukje ervan, was helemaal in zijn nopjes!!)
Ik dacht dat wij vandaag niet veel hadden beleefd maar ik kan blijven tikken.....
Tot nu al 1000 fotoos geschoten.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!