Mowat Bay

Door Ali&Ad Smits - 11-07-2011 18:44

6juli 2011.. Gisteren hebben we nog een hachelijk avontuur meegemaakt. Vanaf Mowat Bay loopt er een trail (wandeling) naar Powell River. Iets van 3 km enkel reis. Heen waren we al gauw de route kwijt en volgden we een loggingroad ver van het meer. Terug ging het keurig langs het meer. Bijna aan het eind verdween het pad ergens midden in een bos, met rechts hoge rotsen en links een diep stuwmeer. Voor ons struikgewas en varens en achter ons …… WAAR IS DAT PAD GEBLEVEN??

Je wilt niet te gauw opgeven dus al klauterend en zoekend en met hulp van Trix (ons satellietgestuurde wandelhulpje) kwamen we na een angstig halfuurtje weer op het bospad van de heenweg. Vreemde gewaarwording als plots bijna alle zekerheden wegvallen.

Na het ontbijt nog even de locale economie een forse impuls gegeven te hebben nemen we afscheid van Lund. Terug naar Powell River met halverwege ronkend klinkende wandelmogelijkheden. Het bord Browne Creek voorbij gereden dus terug naar een BC park waar je alleen via een smalle toegangsweg, nou ja weg, komt.  Op een plek waar je geen auto, laat staan een camper kunt laten staan staat de Browne Creek Trail aangekondigd. Te weinig uitnodiging om het te proberen dus nemen we genoegen met de wandeling op de camping zelf.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan