De laatste loodjes

Door Klaas & Nanda Knobbe - 03-06-2009 19:57 Beste lezers,
Nog een paar uurtjes en dan vetrekken we over de grote plas naar de States. We hebben er zin in. Na weken van voorbereiding, uitzoeken, lezen etc. vanmiddag de koffers gepakt. Voor de familie wat lekkers meegenomen wat ze daar moeilijk kunnen krijgen zoals gevulde koeken, chocola, Wilhelmina pepermunt etc. Zal mij benieuwen of de douane ook zin in dat lekkers heeft en wij het dan niet in mogen voeren. De Amerikaanse douane is niet vriendelijk op geworden na de aanslag op de Twin Touwers in New York. Ons zullen ze wel laten lopen want  hun gevangenissen zitten al vol genoeg.

Tjibbe brengt ons morgen ochtend naar Scihphol We moeten 3 uur van te voren op Schiphol zijn en vliegen om 10.00 uur vliegen met KLM (vluchtnummer KL669) rechtstreeks naar Dallas. Daar halen we een huurauto op. Dan door het grote drukke Dallas naar mijn zuster in Gilmer een rit van 3 uur richting oostkust.

We hopen daar tussen 19.00 en 20.00 uur Amerikaans tijd (3.00 en 4.00 uur Nederlandse tijd) bij onze familie aan te komen. Nog even bij praten, bijkomen en dan eindelijk slapen.

Groeten Klaas & Nanda


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan