Here we go again

Door Klaas & Nanda Knobbe - 11-06-2009 16:01

Dinsdag 9-6-2009

 

Here we go again! (Good start and bad ending)

 

We staan om 5 uur op. Iet heeft een kopje thee en een broodje en we vertrekken. Klaas heeft de route goed bestudeerd en we rijden in record-tijd naar Dallas. We gaan om 5.50 uur weg en hebben om 8.35 uur de auto ook al ingeleverd!

Even een tip van beginners: we staan voor het inleverpunt, allemaal camera’s + waarschuwingsborden, een ijzeren rail met punten scheef vooruit ligt voor ons. We durven er niet overheen want er staat iets van damage. Nou dat snappen we wel en we willen geen schade. Er stopt ook al een auto achter ons. Die wacht geduldig. Ik stap uit en zeg tegen de man achter ons dat we er eigenlijk niet overheen willen rijden. Hij reageert vriendelijk en zegt: Well m’am you can drive in but don’t go back! Lachen! Auto inleveren, verder helemaal niets, geen papierwerk. Alleen bedankt de man ons en zegt alleraardigst: Have a nice day mister Klaas. Hij dacht zeker dat, dat onze achternaam was.

 

Inchecken op Dallas airport met hulp van een steward en een creditcard $ 15.- per koffer is ook zo klaar. We hebben nu tijd te over en drinken koffie. Werken onze verslag op de laptop bij. So far so good.

Op het vliegveld is een oude dame haar man kwijt. Ze wordt vriendelijk geholpen, een paar telefoontjes en iedereen zoekt mee. De oude heer komt er aan, geeft z’n vrouw een zoen en ze zijn blij elkaar te zien. Degene die helpt lacht en brengt ze naar hun gate. Mooi om te zien.

 

Onze vlucht naar Las Vegas is ok, maar dan houdt onze mazzel op. Er blijkt een koffer weg te zijn. We wachten op het volgende vliegtuig vanuit Dallas misschien zit ie daarin, maar nee.

De koffer van Nanda is weg, niet leuk. We hebben aangifte gedaan en gaan dan maar naar de verhuurplaats van de camper. Een taxi brengt ons. We bekijken eerst de instructievideo in het Nederlands.



We gaan op weg, Sam’s RV-park is vlakbij. Daar hebben we gereserveerd. Dan blijkt dat een ongeluk nooit alleen komt, want het instructieboek is niet meegeleverd en ook geen chemische zooi voor in het toilet. Tot overmaat van ramp is één van onze creditkaarten geblokkeerd! Genoeg pech voor een dag. We eten iets en proberen te slapen. Las Vegas is niet echt rustig ’s nachts. We hebben helemaal geen zin meer om naar de strip te gaan.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan