Een dagje rustig aan

Door Klaas & Nanda Knobbe - 08-06-2009 22:53

Een dagje rustig aan.

 

Johannes en Ietje gaan vroeg naar de kerk in Gilmer, ze moeten zingen in het kerkkoor. Wij gaan later en ontbijten eerst samen. Dan de mail even checken en versturen, reisverslag bijwerken en Nanda heeft haar ouders even gebeld. Het is hier 9.00 uur dus 16.00 uur in Nederland. De ouders van Nanda zijn vandaag bij onze zoon Tjibbe geweest en wij zullen wel het onderwerp van het gesprek zijn geweest.

Om 10.00 uur gaan wij ook naar de kerk in Gilmer. We zijn te vroeg en lopen even door het plaatsje. De winkels zien er heel anders uit dan bij ons. De gebouwen doen wat westernachtig aan met een hedendaags interieur en moderne artikelen. Voor het gemeentehuis staan reusachtige magnolias, complete bomen van wel 15 meter hoog. De witte bloemen zijn zo groot als een soepbord en ruiken heerlijk.

 

Na de dienst gaan we naar huis waar we buiten genieten van de koffie en de heerlijke temperatuur. Vandaag wordt het erg warm, in de schaduw is het om 13.00 uur al 31 graden.

Verder doen we het rustig aan. Later op de dag even gaan vissen met een blinker en een paar baarzen gevangen. Johannes vist met wormen en vangt jellow purch, lijkt op een kruising van baars (stekels) en brasem (hoge rug).  

Tijdens het vissen zie ik een slang zwemmen die naar de oeverkant wil. Wil hem op de foto zetten maar hij heeft mij ook in de gaten en gaat terug. Deze slang lijkt op dezelfde die ik gisteren zag in het gras in de buurt van het hek rond het huis. Deze blijft rustig in de zon liggen maar heeft mij wel in de gaten. Ze zijn erg schuw en zodra ze mensen vernemen gaan ze weg. Heb het maar niet aan Nanda verteld ze heeft het alleen maar staan op tuinslangen.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan