maandag 27 07 09

Door Geertje Norma en Wim - A long time ago

Vandaag was Badlandsday.  Ik weet niet zo goed hoe ik het moet vertellen, je moet het zien. Het was geweldig, super, mooi en wijds. Wat een mooi en vooral apart maanlandschap is het. En niet een klein stukje maar gewoon 45 km, adembenemend mooi. We zijn bijna bij elk viewpoint gestopt. Het aantal foto’s is niet te tellen. Maar je wilt vooral niks missen. Gelukkig was er ook een shop, en heeft Wim een mooi jack kunnen kopen.

We hebben ook twee keer een stukje gewandeld. Beware of ratelsnakes! Altijd leuk om je wandeling zo te beginnen. Maar erg mooi, cactussen gezien en vooral veel badlands, het is een poreuze steen, ze noemen het ook wel popcornrock, en dat is een hele goeie omschrijving.

Veel motoren gezien onderweg, allemaal van die heel vette motoren met aanhangertjes. Zonder helm, je herkent ze zo de bikers, een hele aparte kleding style. Van die harley Davidson types. Er schijnt volgende week een feest te zijn voor bikers waar zo’n 500.000 bikers op af komen.

En ik dacht dat wij een grote camper hadden, nou echt niet! Tjonge je moet het zien wat een slagschepen, sommige zijn net zo groot als een touringcar.

Ik spring van de hak op de tak, maar wil nog even vertellen. Namelijk dat er door de badlandrocks een soort luxaflex idee loopt, van verschillende kleuren grond, geel,bruin,rood en wit, alsof je door de luxaflex kijkt, want de kleurlijnen zitten overal op precies dezelfde hoogte.

Onderweg een lunch klaargemaakt in de camper, en buiten genietend van het uitzicht op gegeten.

Voor de insiders; Wim vertelde voor trots dat hij in de schaduw drie benen heeft……….

We gaan kijken of we een fotootje op de site kunnen zetten.

Norma is vast de toekomst aan het plannen, zij en Wim gaan een groot rijbewijs halen, om als ze 65 zijn in zo’n slagschip door Amerika te kunnen touren,

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!