07 08 09 Capitel Reef

Door Geertje Norma en Wim - A long time ago

De wind is gaan liggen afgelopen nacht in Salt Lake City.  En we konden buiten ontbijten.  Het was echt een mooie camping met luxe douches.

 Vandaag op pad naar Torrey om vanuit daar naar Capitol reef te rijden. We reden dit keer over de interstate 15, en dan is er weinig te zien. Het was erg druk onderweg.  Bij een Walmart gestopt om voor de komende dagen eten in te slaan.  Norma en Wim maken nu de macaroni.

Om een uurtje of twee kwamen we bij de camping aan We hebben een plaats met een geweldig uitzicht. Niet normaal gewoon. We kijken op de rotsen van het Capitol Reef, en dadelijk kunnen we de ondergaande zon zien.

Terwijl jullie lekker lagen te slapen in Nederland, hebben wij weer onwijs mooie dingen gezien. Capitol  Reef is  ruig, rood en stoer.  Je rijdt dwars door het reef heen,  bijna alle steen is rood, magnifiek.  Het park is 60 km lang, maar de begaanbare wegen zijn  maar 15 en 16 km lang.  We hebben over het  ritje van 2*15 km  3 uur gedaan, elke stopplaats was voor ons, en maar foto’s maken.   Ook nog gepicknickt , met stokbrood en franse kaasjes.

We hebben vandaag mooi weer, niet te warm, alleen nu wel weer erg veel wind, helaas kunnen we daarom niet buiten eten.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!