Sudbury

Door Weer naar Canada - 23-09-2021 23:48

Dinsdag 21 september. Naar Sudbury.

In de loop van de nacht begon het hard te regenen en net zo hard te stormen. De camper schudde op zijn wielen. Na het ontbijt besloten dat we zouden wachten met rijden tot de ergste storm voorbij was. Rijden met zo’n windvanger leek ons niet veilig met deze storm. Na de lunch zwakte de storm wat af en zijn we op weg gegaan. We verlaten het eiland via de noordelijke route. Er zijn enkele bruggen tussen de eilanden aangelegd. Het was wel een lange en slechte weg tot de Highway richting Sudbury.
Nu zijn de wegen niet zoals we gewend zijn. Enorm slechte stukken weg zitten er tussen. Zelfs op de Highway. De camper geeft op alle wegdekken zijn eigen muziek. Rammelend servies en een piepende deur zijn de minst erge.

In Sudbury zijn we naar Best Buy (een soort van Mediamarkt) gegaan op aanraden van de computerman in M’Chigeeng om daar een nieuwe universele oplader te kopen voor de laptop. Gevonden en vol goede hoop naar de camping gegaan. Onderweg nog een bezoekje gebracht aan de Walmart voor de nodige boodschappen.

Het had de gehele dag tijdens de rit geregend en dus geen pretje.

Door alle perikelen was het behoorlijk laat geworden en om kwart over 5 op de camping.

In de avond bleek dat de oplader ook niet werkte! Besloten de andere dag een Computer Repair Shop te bezoeken en ons probleem te laten bekijken.

De rest van de avond nog even een kaartspelletje gedaan en gelezen.

Het regent nog steeds!

De vakantiesfeer zit er nog niet echt in!!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan