4 oktober: Los Angeles laten we links liggen.

Door Ted en Ingrid - 05-10-2015 04:26

Na een rustige nacht op een bijzondere plek zijn we vanochtend vroeg richting kust vertrokken. Maar eerst ging onze rit nog een 20 mijl door Joshua Tree Park. We bleven genieten van deze unieke verzameling Joshua Trees in deze speciale omgeving.

Na nog even boodschappen gedaan te hebben in Yucca Valley, een verbazingwekkend grote stad in deze woestijn, zijn we via de Interstate 10 richting Los Angeles gereden. Het weer werd zienderogen slechter; uiteindelijk hebben we 3 uur in de regen gereden.

Een stukje boven Santa Barbara kwamen er steeds meer stukjes blauw in de lucht. Bij aankomst op onze campground Ocean Mesa, was het zelfs nog koud voor ons gevoel. Zeker als je meer dan 30 graden gewend bent. Gelukkig brak snel de zon weer door en werd het behaaglijk.

Onze campground ligt op loopafstand van de zee. Dus een wandelingetje naar de zee was een absolute noodzaak, want als er zee in de buurt ligt moet je er toch even naar toe.

Daar hebben we een hele tijd nog van de zon genoten. Morgen rijden we verder langs de kust via Highway 1 richting San Francisco.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan