Dag 12: Lillooet – Clearwater

Door BARI - 29-07-2018 07:10

Dag 12 vrijdag 27-7
Lillooet – Clearwater

Het animo voor weer een reisdag is helaas bij de jeugd tot een dieptepunt gedaald. We verlaten Lillooet om 9 uur en rijden door een naargeestig cowboylandschap, een prairie vol verlaten huizen en autokerkhoven. De bergen zijn steil, de ravijnen diep. Wat we zien lijkt meer op de restanten van een bosbrand dan op een enthousiaste begroeiing. Ik kan het niet helpen dat mijn gedachten steeds afdwalen naar het altijd gezellige Radiator Springs uit de film Cars. Dat is vast op deze omgeving gebaseerd.
We houden een koffiestop in Savona en laten een sterkt staaltje teamwork bij het achteruit inparkeren zien. Aan de overkant van het meer rijden treinen die zo lang zijn dat je einde noch begin ervan ziet. Alleen maar wagons met twee lagen containers erop. Het typerende geluid van knerpend ijzer en de toetersignalen beginnen aangenaam bekend te klinken. Op het tweede deel van de reis ziet het landschap er gelukkig al een stukje aangenamer uit. We passeren de wereldstad Kamloops en bij gebrek aan een mooie picknickplek lunchen we op een parkeerplaats op een rijtje in de schaduw van onze RV.

Het laatste stukje van de reis zit ik weer achterin te tikken. En dan ineens staan we voor onze campsite in Clearwater/Wells Gray. Als een oase! Welkom plek 39, hallo zwembad, halleluja wifi! De stemming stijgt.

Leermomentje: het is niet altijd feest
Geluksmomentje: zwembad!!!

Reacties

Gerda 29-07-2018 10:08 {{button-53666}}

Wat heerlijk voor jullie dat zwembad!Hoe gaat het met alle ongemakken ?In het water gaat het misschien wel over.Misschien speelt de warmte ook parten. Verder genieten van de mooie dingen!Kus

Esther 29-07-2018 11:57 {{button-53681}}

Wat een heerlijkheid dat zwembad! Geniet er lekker van! 😘

Hans 29-07-2018 16:46 {{button-53696}}

Lekkker zo’n stop met zwembad en WiFi bram kijkt er ook steeds naar uit als we een dag zonder of minder hebben en dan is het dan dubbel genieten

John 30-07-2018 10:33 {{button-53746}}

Toch weer een mooi verslag. Op elke vakantietocht komt het weleens voor dat het landschap tegenvalt, ook in Europa zijn er landstreken die er niet gezellig uitzien. Goed dat er aan het eind van de tocht een terrein was dat alles goed maakt. Zijn de opgelopen lichamelijke letsels al redelijk te verdragen? Veel plezier op de verdere tocht en groeten van Poes; ze maakt het uitstekend en heeft de afgelopen dagen geen opwindende avonturen beleefd.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan